fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

slavuj - 12416 - 22.04.2007 : Slavko Jovičić - Slavuj Istočno Sarajevo - best (0)

Ja onako, »Milosava« baš nikako!


Baš lepo od vas gospodjo, ili gospodjice ili možda čak i gospodine "Milosava" što mi dajete "podršku"?!

No, malo je čudno da ste obratili toliko pažnje na pasos u tekstu, koji se tu našao samo kao šlagvort da bih pojasnio da mi nije stalo do medijske promocije, jer se se krug zatvorio. To, istovremeno ne znači da više neću istupati u javnosti. Naprotiv!

No, vaša navodna podrška je, sasvim je vidljivo, krajnje ironična i licemerna. Iz vaše "podrške" može se izvuči niz zaključaka, recimo - da pripadate nekoj poraženoj političkoj opciji; da nikada niste pratili ono što sam pre ulaska u politiku radio; manje je izvesno da možda čak pripadate jednom od naroda koji nije srpski; da vam jednostavno smetam iz ovih ili onih razloga... itd. Ništa se neuzbudjujte, imate vi

pravo na takvo svoje mišljenje. No, ipak ste u svom kratkom tekstu mnogo rekli o sebi i vašoj posesivnosti, koja se nazire iz sadržaja vašeg posta, ali koji je, po meni, bez ikakvog smisla! Ne želim da zloupotrebljavam prostor i od evenualne daljne prepiske sa vama odustajem, jer bi to bilo gubljenje vremena. Pišite šta vam je po volji!

S poštovanjem,
Slavuj.
Idi na stranu - |listaj dalje|