fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

slavuj - 12173 - 06.04.2007 : Slavko Jovičić - Slavuj Istočno Sarajevo - best (0)

Nismo svi isti!


Evo pročitah tekst "Lanmija" i zaključih da je čovek razočaran što sam, eto, otišao u politiku! ? Napisao je on da me lično poznaje i to naravno i nije neki problem. No, iz njegovog teksta se vidi da je razočaran što sam se našao na listi SNSD-a.

Tačno je da sam bio na toj listi. Ali, je takodje tačno da sam bio jedini kandidat u BiH koji se našao na nekoj od lista, a da nisam član ni jedne stranke, pa ni SNSD-a. Istine radi, moram da kažem da to nije nikakav alibi za moje političko delovanje u okviru SNSD-a. Dakle, da budem još jasniji, sve stranke iz Republike Srpske, pa čak i neke iz Federacije (??? ) su me zvale da budem na njihovim listama. Neverovatno, ali istinito!

Verujem u Dodika i u promene na bolje. Ne verujem ni u svakog člana ni SNSD-a. Kao nezavisni kandidat nisam hteo da nastupim, jer je bilo i previše stranaka i strančica na izborima. Zapravo, nisam želeo da se rasipaju srpski glasovi! I drugo, ja nisam imao nijednu marku koju bih uložio u predizbornu kampanju. Ja u kampanji nisam imao ni hemijske olovke, niti biloborda i raznih čudesa. Bilo je nekoliko hiljada flajera (mojih autobiografskih prospekata) 200 (??? ) upaljača i to je sve. Sasvim je onda jasno da sam u kampanju ušao da pobedim samo sa svojim imenom i prezimenom i naravno nadimkom, što su rezultati i pokazali. Tu je naravno bilo presudno i ime Milorada Dodika.

Da naglasim, a vrlo je bitno - ni od SNSD-a nisam dobio nijednu jedinu marku! Moje ime niko ne može povezati ni sa jednom mafijaškom grupom, niti sa lopovima bilo koje vrste, bez obzira u kojoj stranci bili, a ima ih u svakoj. Ono što je sigurno jeste da mene politika nije promenila i neće promeniti, niti me može bilo koja lobistička grupa ili pojedinac kupiti za bilo šta ili za bilo čije interese.

Evo, ni ja nisam zadovoljan sa sadašnjom situacijom u kojoj živi ogroman broj sirotinje i bijede. Zato sam i ušao u politiku da se borim, a ja sam barem po tome poznat i takav ću i ostati!

Pozdrav od Slavuja!
Idi na stranu - |listaj dalje|