fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 12063 - 27.03.2007 : Enver Sarajevo - best (0)

Oko referenduma


Očigledno je da jedna budala (Haris) povlači drugu (Mile) ili obratno a te dvije budale se "kloniraju" i ispadne više budala (A. Malkić &co)a sa druge strane kojekakve SPON-e i oni što raspisuju referendume za "izdvajanje" RS iz nametnute BiH.

Ko je kome šta nametnuo veliko je pitanje.

Ako je onaj pederčić u vijetnamki sa bradicom iz Banja Luke pokretač inicijative - to je "pun" pogodak. Previše mi je počeo "tuknuti" barut a ja ne mislim opet uzimati pušku.

Sreća pa nema više Slobe, JNA, kasarni, Alije, beretki... Ono što imaju domaćini po kućama zaštekano - to je u većini slučajeva zahrđalo, sakriveno, neupotrebljivo.

Trebalo bi uvesti zakon na teritoriji "nametnute" BIH da svako ko "potpaljuje" narod bude osuđen na nekoliko godina posmatranja u "ludari" na Podromaniji.

Mislim da je sevap obnoviti bolnicu i omogućiti zaposlenima da rade "punom" parom a bilo bi pacijenata...

Kad će kakva pametna tema????

Envere,
ne bih se sasvim slozio sa tobom. I sam si rekao da su nakon Dejtona Srbi najvise isgubili. Najprije Brčko, pa onda valutu, vojsku, carinu, miliciju, zastavu, himnu itd... Sad se nešto i Srebrenica buni, kao hoće neki posebni status...

U prirodi vazi Njutnov zakon akcije i reakcije. Jednima uzmeš, stvori se nezadovoljstvo, i stvari idu na gore! Treba da shvatiš jednu stvar: Bosni neće krenuti na bolje sve dok se ne bude poštovala volja svih naroda. I dok Bošnjaci pozdravljaju ove (Srbima nametnute) promjene, čak su i najumjereniji Srbi sve više jedini izlaz vide u referendumu i izdvajanju Republike Srpske iz Bosne i Hercegovine.
Idi na stranu - |listaj dalje|