fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 11328 - 24.01.2007 : Sokocanin - best (0)

Ja ih volim, kakvi god da su, moji su


Ne želeci niti jednog momenta da repliciram, mom prijatelju Željku, jer znam da si ti momčina, i to prava momčina, ali želim samo jedno da nemam više snage da gledam moj rodni gradić i moje Sokočane, kako se lože jedni na druge, a seoske barabe koje su se prišunjale u Sokolac, kao obrazovani, intekektualci (a smrdi im iz usta) pokupiše sve, uzeše sve i odjezdiše svom voljenom Beogradu (da smo načisto i ja ga volim ali na drugi način).

Ako neki Sokočanin malo uznapreduje u Sokocu, izviču ga da ne valja, da je lopov, pijanica, baraba, budala. Objave ko mu je bio djed i sve što mu je djed "loše" učinio za vrijeme svoga života. Gledajte čovjeka kroz njega, a ne kroz familiju od vremena Turaka.

Uopšte me ne zanima politika, ali sam aktivni posmatrač svega dobrog i lošeg u njoj. U politici se može desiti i nemoguće, pa je tako Mirko Čolović postao predsjednik SNSD. E, jebi ga! Kroz politiku ljudi sa strane napraviše čudo, ma ni Tesla im nije ravan.

Političari postoje zbog nas, a mi pod njihovim jarmom gladujemo.

E draga bratijo sa Sokoca, dajte malo snage i volje za svu pamet u dijaspori, sav patriotizam u Sokocu, naše ljude i naše Sokočane.

A kad ti Željko opet dodješ u Sokolac, i ja ti objasnim kompletnu situaciji, zabezeknućeš se. Pozdrav mojim dragim Sokočanima! Znam ja da oni nisu baš najbolji, ali su bolji od onih kicoša sa strane...

Poštovani prijatelju,
Komentari su ti odlični, pisani od srca, i vjerovatno ću jedan od njih staviti kao članak mjeseca. Drago mi je da si se javio, a još ce mi biti draže da se sretnemo kada ljetos budem dolazio. Ovaj put ću se tamo zadržati mnogo duže nego prošle godine, pa ćemo imati dosta prilika da se sretnemo. Samo se ti meni javi!
Idi na stranu - |listaj dalje|