fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 11322 - 24.01.2007 : - best (0)

O Zugicu


Nemojte da nam predavanje drže tipovi koji u Sokolac dodjoše kao izbjegle ratne varijante njima jedinog vođe Radovana, a sada se predstavljaju kao demokrate većeg kalibra od samih istinskih tvoraca demokratije. Dobro je bratio oz Olova, dosta je više laži i prevara.

Kako možes tako da sebe reinkarniraš, kako tako brzo, kad si bio veliki ministar Radovana i Cicka ( i on nije Sokočanin, na našu sreću ). Dokle više da vas mi Sokočani gledamo kako nam prodajete m*da za bubrege? Zato nam je i sve naopako.

Daj više se smirite se vi koji ste ovde sve u Sokocu ostvarili, nemojte nas Sokočane ponižavati, mnogo je nas vrijedno za ono što vi radite. Ti Zugiću jezik za zube, pa gdje više nisi bio i šta to tebi nije jasno. Ti u "Srpskim šumama", a novinara u Sokolcu Sokočana, boljih od tebe mnogo, nemaju posla. Ko te tamo zaposli?

Postovani sugrađanine,
cijenim tvoje mišljenje, i vidim da si obrazovan i pametan čovjek, pa te molim da ne cijenis ljude koje ne poznaješ baš najbolje.
U toku rata sam se veoma često sarađivao sa Nedeljkom Zugićem i poznato mi je šta je on sve uradio za kulturu, ne samo Romanije nego i cijele Republike Srpske. Prvih 5-6 knjiga štampanih u Republici Srpskoj su Nedeljkovo djelo. Ja sam radio kompjutersku obradu. Da ne zaboravimo i "Romanijske susrete pjesnika" i mnoge druge stvari koje je Nedeljko pokrenuo.

U zadnjih nekoliko godina u moju ruku su došli komentari koje je Nedeljko pisao o Radovanu, Momu i Cicku, ali ih nisam objavio na ovoj stranici zbog toga sto su bili previše - radikalni. Ne poznajem ni jednog novinara u Istočnoj Bosni, koji otvoreno piše i izrazava svoje mišljenje, kao sto je Nedeljko Zugić. Pošteno, ne poznajem ni jednog objektivnog novinara u Sokocu. Svi su bili na platnom spisku SDS-a.

Cjenim tvoje mišljenje, međutim, vjerujem u Nedeljka, kao i u činjenicu da ga ništa ne može promjeniti tj. kupiti.
Idi na stranu - |listaj dalje|