fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poturice - 11097 - 30.12.2006 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Da li su muslimani Sloveni?


Kakvo ponovno pisanje istorije? Kakve piramide, kakvi bakrači. Bolje da o tome raspravljamo kada bude dokazano da one zaista postoje. A ako se ispod tog brda krije neka piramida, samo će se dokazati da je prije 3000 - 5000 godina na ovom podrucju postojala civilizacija koja je starija i od one ilirske. Postojala i prestala da postoji. Time će se samo popuniti strane istorije koja jos nije ispisana.

Bolje da razgovaramo o istorijskim činjenicama kao što su - "jezik" i "fizički izgled". U tom sam pogledu vršio i neka "istraživanja". Dok sam bio u Njemačkoj, upoznao sam nekog Mateusa, koji je u stvari "Lužički Srbin". Ono što me je zapanjilo da je jezik Lužičkih Srba mnogo sličniji našem, nego ruski, poljski i češki. Naravno, postoje i razlike, ali to je zbog 1400 godina odvojenosti on naše (i vaše) braće Lužičkih Srba.

Takođe mi, molim te, objasni, kako to da vi i Hrvati govorite jezikom Lužičkih Srba? Kako to da vi muslimani imate srpske face, a ne face i jezik vaše "braće" Arapa i Turaka. Nekako ste previše visoki da imate turske gene. Da li si ti, ustvari, ikada vidio pravog Turčina? Za tebe ne znam, ali ti tvoji istoričari sigurano nisu!

Bolje ti je da ostavis "piramide" na miru i pokusas da objasnis neka pitanja koja su ocigledna. Smjesno je da cak i Hrvati pokusavaju da dokazu da nisu Sloveni, nego da su dosli iz Palestine, i da su "izmislili" Isusa Hrista. Jos jedna propagandna patka Ante Pavelica.

Sta je u vama toliko bolesno da se stidite svog porijekla i budete slijepi do ociju?
Idi na stranu - |listaj dalje|