fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poturice - 11089 - 29.12.2006 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Sloveni, a ne Bogumili


Mi Srbi dobro znamo ko smo i šta smo, kao i ko ste vi muslimani. Ono što se vama, novopečenim mudžahedinima, ne sviđa je činjenica da smo svi mi slovenskog porijekla. Svi mi smo došli na Balkan u 6. vijeku, a možda i mnogo ranije/kasije. Istorijska je činjenica da je Balkan u to vrijeme bio opustošen od ratova i bolesti, pa je vizantijski car vapio za stanovništvom koje bi mu branile granice ali i plaćali taksu.

Migracija stanovništva je bio dugotrajan i neprekidan proces. U tom doseljavanju, ostatak starosjedilaca se asimilirao sa Starim Slovenima.

Tačno je da se jedan dio starosjedilaca zadržao i do dolaska Turaka. Cak se i na Romaniji pominju neka plemena koja su živjela duboko u šumama, a koja su se zvala Vlasi ili Romani. Po njima je Romanija i dobila ime. Vlasi još uvjek žive u Rumuniji, a ima ih dosta i u Istočnoj Srbiji i Bugarskoj.

Istorija koju danas pišu muslimanski doktori nauka je krivotvorena, pa čak i osnovci u nju ne vjeruju. Ne možete da se pomirite sa činjenicom da ste Sloveni i da imate slovenske gene. Nećete da priznate da ste bar 300 - 400 godina bili pravoslavci ili katolici, prije nego što ste prešli na Islam. Sa sigrunošću se može reći da je većina muslimana nastala islamizacijom hrišćana, bilo pravoslavne ili katoličke vjere.

Što se Bogumila tiče, dokazano je da su u srednjem vijeku stećke podizali i pravoslavci i katolici. To je jednostavno bila neka moda, koja je trajala dvjesta godina, a zatim iz nama nepoznatih razloga odumrla.

Istorija je komplikovana stvar, međutim uz malo logike, može se shvatiti da je vaše učenje čista laž.
Idi na stranu - |listaj dalje|