fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 10542 - 29.09.2006 : Veliki brat - best (0)

Samo vas posmatram


Dragi moji Sokočani i ostali
mi smo mnogo zaostali
Sve što sam napisao
ima neki smisao
ko me smatra za klovna
neka jede smokve

Nekako bi ovako rekao Bora Čorba, smo sam ga parafrazirao. Nekako sam pionir na ovom sajtu, zahvaljujući Željku, i sve to čemu sam dao oblik, mogu da dokumentujem, i stojim iza toga.

Najviše sam se zato i nazvao Velikim Bratom, dobro nije originalno, ali govorim istinu.

Nego čitajući sve ove komentara, iza kojih stoje anonimusi, volio bih saznati šta se to tamo dešava, ili bolje rečeno: đe si šta ima?

Dijaspora napisa nešto o diplomama, ili bolje rečeno o nosiocima "zlatnih diploma" (onih koje stoje u zlatnim ramovima, i to im je jedina svrha, jer tu nema znanja)volio bih znati nešto više ko su ti stručnjaci i za koju oblast nauke?
Dalje me totalno, ne branim Željka a ni sebe, frapira jedna stvar ko to kome može zabraniti. Da dodje u Sokolac? Evo ja sutra putujem, hoću da dam svoj glas nekome! Neka mi neko zabrani!

Što se tiče Sokolačke Pošte, ja mislim da je gospodja Rajić (K) Snežana tu, što bi rekao onaj vampir iz NATO-a kolateralna štete. Ne sumljam da je ona dobar pravnik, i majka ili čovjek.

Za dalje, valjda će se snaći!

Dalje ko je "našu" "ROMANIJU"(Na daleko pozntu drvnu industriju, u kojoj je i moj otac bio prvi gaterista) prodao u STARO GVOŽDJE, ko mu je dao mandat za to? Da li će za to i odgovarati ekipa koja je učestvovala u svemu tome?

Idemo dalje, šta je sa "ćilimušom", što bi rekao pkojni Pajo Vitomir(Sokolačka legenda), čija je ito ne samo ona nego i "Romaninka", ko čim ili kim upravlja?

Nekako se sjetim riječi Krsta Lizdeka, tada je bio generalni "Romanije", a ja radio pošto sam završio Gimanaziju te 79 godine kao "fizkaner" prije studija. Došao da obidje pogone i veli: "Rade li vi ovi direktori šta? Ko ne sluša letve i preko kapije! "

Tada mi je prva misao bila, da je on prvi koga bi trebali letvama najuriti iz kruga "Romanije" no izgleda da ih ima mnogo koje treba najuriti iz Sokoca, i usput im uzeti svu imovinu i vratiti onima kojima pripada ili je pripadala!

Pozdra svima!

Vaš Veliki Brat!
Idi na stranu - |listaj dalje|