fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

16_krajiska - 104821 - 31.12.2020 : Zravko Katic Nebitno - best (0)

Voz


Voz jeste išao bprema Doboju, po prilici je stajao u Stanarima. Ponekada je pravio krug Banjaluka - Doboj - Stanari. Doboj nije bio bitan, bitni su bili gornji i Vitkovci, Kota 316, Bugarinovići, Slavujice, kota 316 Bazen, ruševina, lovačka kuća, Šljivik i vod ispod izvora stijena, rupa su bili, zake boravi još najgori položaj osim Zavalja, Bihać. Ruševina, dok nedodati ovi vidje je TV srpske, poče snimati, poslije oka nišć i mogo otvoriti vidjeli oni , jebem ti televiziju , ubise boga u nama , jos mi skinusmo i mine njihove na bazenu. Ja njima noću svetleći, oni odmah tromblone.

Dole vod kod izbim mater avora nas se dere i je oni njemu ima glas ovaj nas krv se ledi u žilama. Kad mi pokaza kolega to je taj, metar i žilet, prepao bi carsku vojsku da je imo megafon, i minobacač 120 i svu skalameriju bježali bi do Jelaha.

Najgore je bilozimi , bila neka peć u rovu i panj pa se zapali morao sam kasnije da mokrim da ugasim vatru, i to jedva.

A onaj krov na ruševini im zasmetao pa ga dodatno razvališe besrzajcem na dvadeset metara.

Imali smo mi i Žutu, zakačiš na poteznu u šumi, ostade živa i fino se oporavi. Aj uljepša, a da Dragalovci pješke 22 kilometra do one male stanice voz oko četiri - pola pet.

Slava drugovima što ostadoše vječno.
Idi na stranu - |listaj dalje|