fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politika_amerika - 104675 - 03.11.2020 : Zeljko Tomic Sokolac - best (11)

Tramp pobjedio!


Na zapadnoj obali Amerike, nije otkucalo ni 22:00, a svima onima koji prate izbore već odavno je jasno da je Tramp pobjedio.

Problem je jedino što NIKO na TV programima nije to i javno rekao!

Mnogo stvari, koje nisu fer prema Trampu, se desilo nepravedno prema njemu. Primjera radi, televizijske mreže su požurile da objave mapu država na zapadu, odmah nako što su zatvorena izborna mjesta. Tako je rezultatu Bajdena dodato 12 bodova za Vašington, 7 za Oregon i 55 za Kaliforniju. Sa ovih 74 boda, senilni Džo je skočio na 205 bodova.

U isto vrijeme, u nekoliko država, poput Teksasa, Sjeverne Karoline, Džordžije i Pensilvanije, mogu da se proglasi pobjeda Trampa - ali to TV kuće ne žele da urade.

Interesantan je i jedan događaj koji se desio u Džordžiji, državi koja će defitivno na ovim izboru izabrati Trampa. U gradu Atlanta, ljudi koji rade na brojanju glasova, su odlučili da prekinu brojanje - i otišli su kući.

Sve u svemu, mnogo zabavno u Americi. Izgleda da večeras niko neće proglasiti pobjedu, a borba između Demokrata i Republikanaca će se nastaviti u danima koji su ispred nas. Jer, problem je glasanje putem pošte, pa će se glasovi brojati još mnogo dana nakon izbora. To ujedno znači da ćemo dugo čekati na Bajdena da prizna poraz.
Idi na stranu - |listaj dalje|