fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 104587 - 26.09.2020 : SlavBG BgSr Beograd - best (0)

Mitovi istine


Poštovani članovi foruma i učesnici dešavanja o kojima se ovde pisalo,

sa velikim zakasnjenjem dođoh na ovu stanicu. Pažljivo sam čitao većinu napisanog i osetio sam veliku potrebu da se ovde oglasim kada sam dobio malo slobodnog vremena.

Dva su razloga za to. Kao prvo, jer me duša boli od onoga što sam ovde pročitao i šta sam sve saznao, a tiče se nesrećnog rata pa bi to da podelim sa vama i postavim neka pitanja ukoliko ima zainteresovanih da odgovore. Kao drugo, jer mislim da ste uradili ozbiljnu stvar iznoseći ovde istinu, ali smatram da ona nije dalekog dometa pa bi voleo nekako da se vaš glas čuje što dalje.

Svašta je ovde napisano od strane vrlo inteligentnih ljudi. Sramota me je kao Srbina iz Beograda što o tome ja i moja okolina ne znamo ni deseti deo, pa danas imamo situaciju da nam se Beogradom šeta od skora novi stanovnik Tifa ili da nam onomad Merlin drži koncerte na koje odu ljudi čiji su bližnji ubijani u prethodnom ratu.

Ako ima zainteresovanih da odgovore neka od mojih pitanja koja se posebno tiču Sarajeva, situacije u i oko Sarajeva za vremeni pred nesrećni rat javite se.

Srdačan pozdrav i svako dobro.
Idi na stranu - |listaj dalje|