fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

kosovo_21_vijek - 104585 - 25.09.2020 : Nomad Srbija - best (0)


PODRŠKA ZA TRAMPA SA SEVERA KOSOVA: "Trump lake" i "Trump bridge"Srbi na severu Kosova i Metohije danas su na Brnjačkom mostu, na putu koji povezuje Beograd i Prištinu, i na brani jezera Gazivode, postavili velike transparente kojima su predsedniku SAD Donaldu Trampu poslali poruku podrške.

Na mostu je postavljen transparent sa porukom na engleskom: "Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju vam na tome što donosite mir".

Izvor: RTS.RS

Poruke podrške poslali su zbog njegove borbe za mir i napredak u ovom regionu i angažovanja u dijalogu Beograda i Prištine.

Beogradski mediji prethodno su objavili fotografije jezera Gazivode, brane i mosta sa transparentom na engleskom jeziku "Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir".

i još:"Kako nazvati jezero koje je na Kosovu i u Srbiji ozbiljan kamen spoticanja uprkos kompromisu koji su osmislile SAD o pokretanju studije izvodljivosti da se stvore radna mesta i više energije za region... tako da su se obe strane složile oko novog imena: Jezero Tramp", napisao je Grenel na "Tviteru", prenosi Tanjug.

Bilo bi više nego korektno da admin slavić-net postavi fotografije koje bi potrkrepile ovo što pišem.

Šiptari podržavaju Amerikance pa i dobiju nešto a srpski oligarsi trguju srpskom zemljom kao da su oni ginuli za nju, ali ipak neprocenjiva je hemijska olovka koju je A. Vučić dobio od Trampa.

RE: PODRŠKA ZA TRAMPA SA SEVERA KOSOVA: "Trump lake" i "Trump bridge"Nomad,

po meni, jako je neozbiljno prenositi vijesti sa Facebook-a, koje je neko preuzeo sa nekih ozbiljnijih portala, a zatim ih modifikovao, tj. premazao svojim političkim idejama.

Ja razumjem da si ti ovo samo prekopirao, ali sam ja ipak morao da izbrišem one "zakrpe" koje su stigle sa BBC-a i drugih medija koji za većinu posjetioca ovog sajta nemaju nikakvu težinu.

Ovaj sajt je i osmišljen da njegovi posjetioci pišu svoje komentare, a ne da kopiraju tuđe tekstove sumnjivog porijekla. Ja nemam namjeru da ovaj sajt pretvorim u anti-srpski portal na kome se objavljuju svo ono smeće kojim nas zatrpava N1 i BBC. Zbog toga, ako imaš nešto interesantno da napišeš, ja ću to sa zadovoljstvom objaviti.

Postavljanje fotografija na ovom sajtu je za mene veliki problem: moram da se prikopčam na server koristeći poseban program i istu "uploudujem" tamo. Drugim riječima, za to mi treba mnogo vremena, a fotografije su stvari koje podliježu zaštiti zbog autorskih prava. Zbog toga to nerado činim, izuzev ako nemaju neku istorijsku komponentu.
Idi na stranu - |listaj dalje|