fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sprzena_zemlja - 104435 - 24.07.2020 : Himo Pašić Cazin - best (1)

Tenk M-84


Pozdrav svim učesnicima ovog foruma, a posebno moderatoru.

Evo pratim neko vrijeme ovaj Vaš forum i vidim da Vam se javljaju mnogi učesnici koji daju svoje komentare na zarobljeni tenk T-84 u rejonu Krivaje nadomak Cazina.

U koliko netko želi da ima istinite informacije o zarobljenom tenku T-84, a isti je učestvovao tada u borbenim dejstvima neka me slobodno kontaktira, bit će mi zadovoljstvo razmijeniti informacije o tom događaju.

Naravno može da mi se javi i onaj vozač koji je bio toliko hrabar i došao sa drugim tenkom do one 84-vorke i evakuisao onesposobljenu posadu koja se nalazila u blizini zarobljenog tenka.

S obzirom da je svoj tenk koristio za evakuaciju tih ranjenika i nije dejstvovao, samim tim nije bio ni meta za naše djelovanje, pušten je da se vrati slobodno na svoju teritoriju.

Pretpostavljam da je Knindža bio tada na nekoj dužnosti na tenkovima jer je iznio dosta istinitih podataka koji su se događali toga dana, a i demantovao je mnoge koji su se uključiali u diskusiju iznoseći netačne informacije.
Moje lično mišljenje je da bi Mi učesnici u ovim specifičnim mijestima mogli napraviti na neki način rekonstrukciju mnogih zbivanja kako bi se pojedini "glasnogovornici, (i naši i vaši)" ućutkali i vratili tamo gdje i pripadaju.

Hvala!
Idi na stranu - |listaj dalje|