fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilidza - 104339 - 12.06.2020 : Unknow Soldier Earth - best (1)

Danijel Radmilović - Vidaković


Mala ispravka za Radomira Tomića, brata pokojnog Ace sa kojim sam veče prije pogibije bio u hotelu Terma na položaju.

Dado je poginuo u Luna parku, iza transportera, kada ja među pet boraca pala granata iz (najvjerovatnije) antitenkovskog raketnog bacača (Osa) pošto nije bilo gelera. Trojica su poginula, dvojica teško ranjena.

Pokojni Dragiša je poginuo u kući Ognjena Price, na ulazu u Luna park. Bio je u samom potkrovlju, iza malog prozora odakle je dejstvovao na napadače.

Miško je ranjen na samom kraju Luna parka, na kraju koji je blizi Sokolović koloniji. Dado i ostali momci su pokušavali da dođu do njega i tada se desilo to sa granatom iz Ose. Nakon toga više nije bilo moguće doći do pokojnog Miška i zarobljen je živ, ranjen.

Za pokojnog Savu ne znam tačno kako je poginuo ali znam kako je otišao sa svojim momcima u kontranapad.

Pokojni Aleksandar-Aco Tomić je imao veliki, plavi policijski pancir, nisam siguran, ali sam tada čuo da je pogođen pored pancira, mislim u vrat. I mislim da se tada nalazio sa druge strane puta, uz Željeznicu, prema bazenima.

Sto se tice Dadine sahrane, mislim da je sahranjen u Srbiji, mogu zasnati detalje ali čini mi se da ga je tamo prenio njegov ujak, pokojni Boro.

P.S. Ako nekoga od porodice zanima više detalja, nadam se da će im Željko proslijediti moj e-mail, da ne objavljujem javno adresu.

RE: Aleksandar TomićPoštovani,

hvala ti na informaciji. Mene posebno interesuje da saznam malo više detalja o pogibiji mog dragog rođaka Aleksandra Tomića. Ovo je najviše što sam do sada saznao. Poslaću Ratu tvoju email adresu.
Idi na stranu - |listaj dalje|