fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_buducnost - 104119 - 23.02.2020 : Oklop Visegrad - best (0)

Da li će biti rata?


O tome da li će biti rata ili ne, davno su govorili starci Tadej i Gavrilo . Jedan od tih filmova ima na linku:A kako će biti u ratu govori nam ovo čudo Božije kada na Vaskrs krvotoči Spasiteljeva ikona.Da se podsjetimo, ikona Spasitelja je prokrvotočila onoga časa kad je lažni vožd otišao na noge sataninom ambasadoru u Vatikan da poljubi papuču. Tom prilikom mu je darivao i ikonu Svetog Save, koja je u tom času primopredaje proplakala.

Ko će da ratuje? Sigurno neće onaj ko je i jedan dan bio na Žuči, Grbavici, Neđarićima... Pa i sami muslimani koji su osjetili miris rata neće htjeti ratovati. Prije će cijevi okrenuti u Bakira od trezora.

Ali tu su sad desetine hiljada migranata. Sve mlada vojska. Dovoljno ih je da naprave incident i da zabava počne.

Nama, Srbima nije interes da se ratuje. Nemamo vođe, nismo složni, nemamo oružje. Mslimani to sve imaju.

Ko će da nas vodi? Mirko iz frižidera, ili Dodik iz gepeka? Ili Lukač koji je na početku rata ubijao Srbe snajperom, ili Pejova unuka, ili Dževad od Vozuće, ili Kasipović čiji je djed poklao Sargovac i Motike?

Ali i ovaj put, kao i prošlih ratova, nama rat nije bio u interesu, mi nismo htjeli ratovati, ali rat nam je nametnut. Za ljubav je potrebno dvoje, ali za rat samo jedna strana da hoće ratovati, dovoljno je.

Zato će Amerika da pusti sa lanca pse rata, onog časa kad ocijeni da se Rusija treba razvući na viće frontova. A to nije tako daleko. Već se nama Srbima gura prst u oko oko otimanja Svetinja, otimanja identiteta... I tako da je realno uskoro očekivati sukobe.

Srećom, situacija u svetu se promenila i imamo ya nijansu dve, malo bolju podršku i Rusije i drugih zemalja.

Sad nam opstanak zavisi od toga koliko ćemo se vezati za matušku Rusiju. Ako opet naše rukovodstvo napravi grešku, a pravi ih često, da malo se okrenu Rusiji, pa onda joj zabodu nož u leđa, može se desiti da ostanemo bez podrške, kao što je Milosević napravio grešku i nije ocijenio stvarnu snagu Jelcina. Postupio je česno i podržao one koji su htjeli da sruše Jelcina, a ovaj ih je pobio tenkovica, utvrdio vlast, ali izostavio podršku Srbima. Čak je poslao nekoliko brodova oružja ustašama.

Ako srbsko rukovodstvo se više poveže sa Putinom, niko nam ništa neće moći. Za manje od sat vremena rakete iz Rusije mogu da dolete na ustaške mete i tako umanje ili skroz eliminišu njihovu trenutnu nadmoć nad nama.
Idi na stranu - |listaj dalje|