fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_buducnost - 104109 - 17.02.2020 : Nomad Srbija - best (2)

Neće biti rata!


Primjedba moderatora: Prvo pravilo foruma je da je zabranjeno obraćanje drugim osobama. Ako diskutuješ o nekoj temi, navodi argumente, a ne tuđa imena. Svi tekstovi sa takvom sadržinom biće brisani!

Da ne dužim neće biti rata 2021. godini! Šta će NATO-u zarušeni vojni objekti u R. Srpskoj kada imaju Bondstil?

Dodik ima baš zabrinutu facu, brine ga kako će okrečiti vilu na Dedinju u Beogradu, poskupeo materijal, a i moleri se izbezobrazili, ali zato kućerda na obroncima Fruške Gore lepo napreduje.

Hajde da se kladimo u 100 KM da rata u BiH neće biti sledećih 99 godina, a o 2021. godini da ne trošimo reči.

Rata neće biti u BiH zato što nema para da se to pokrije (ili će vlast opet da štancuje pare , hiper inflacija, Dafina i Jezda su provaljene fore...

O vojnom potencijalu da i ne govorim, jedino ako se politička vrhuška u Republici Srpskoj uzda u ono cevi što je narod konzervirao posle rata.

I ono što je najbitnije nema ko da ratuje, iz BiH je posle rata otišlo više omladine u zemlje Zapadne Evrope nego što je bilo vojske tokom rata devedesetih na sve tri zaraćene strane.

Nije omladina zadojena krvlju, nisu oni tako glupi da nasednu na priču, kao što su naše generacije nasele. Kako će rat doneti rešenje za sve probleme koji ih pritiskaju, ako ništa drugo imaju za nauk kako su prošli oni koji su ratovali devedesetih, i to na sve tri strane.

Što se vojne i političke pomoći Rusije tiče, oni lepo trguju sa Amerikancima, i uveren sam da je Rusima važniji Krim nego Banja Luka, a sećamo se kako i gde je okončan rat 1995. godine.

RE: Neće biti rata!Nomad,

evo, ja prvi prihvatam opkladu! Javi mi se za 100 godina da ti dam 100 maraka.
Idi na stranu - |listaj dalje|