fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 104049 - 11.01.2020 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Statut BORS-a


Da me ne bi prozivali da imam nešto protiv gosp. Savčića sada se obraćam Presedništvu BORS-a.
Gospodo vi bi trebalo da znate da je Statut obavezujući pravni akt. Nedavno je vaš presednik izjavio da se BORS neće miješati u međustranačke obračune i ja ga u tome podržavam. Ali moram vas potsjetiti na član 13 tačka 5i6 statuta i u vezi sa tim postaviti određena pitanja?

Ne tako davno jedan visoki funkcioner SDS je izjavio da njega odluke Narodne skupštine ni na šta ne obavezuju. Podsjećam vas da je to u suprotnosti sa članom 13 statuta tačka 6. pa ako poštujete statut morali ste ga barem upitati čije ga to odluke obavezuju.

Oružane snage BiH ne postoje ni po Ustavu ni po Dejtonskom sporazumu pa samim tim nemaju ni legalitet ni legitimitet. Tamo radi veliki broj ljudi koji budžet BiH koštaju koliko je meni poznato oko 300 miliona km godišnje. Republika Srpska izdvaja za vojsku oko 100 miliona KM godišnje a ne treba biti puno pametan pa zaključiti da će u prvoj kriznoj situaciji završiti kao Armija SRJ.

Mogli bi ste gospodo priupitati vlasti u RS kako to da imaju novca za tu vojsku a nemaju za poboljšanje statusa boraca.

I mogao bi vam postaviti stotinjak pitanja na ovu temu ali me mrzi pisati.

Neću da vjerujem da niko od vas ne čita ovu stranicu, da barem hoćete da me napadnete da pišem gluposti ali nećete šutite ko...
Idi na stranu - |listaj dalje|