fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 104041 - 07.01.2020 : Nomad Srbija - best (0)

Promašaj


Ma i ne trudim se ja da budem stručnjak za politiku, verovatno nemam taj gen podmuklosti da jedno govorim, drugo radim, a treće mislim kao što rade naši političari, a i ne verujem političarima baš ništa, kada pogledam fotografije kako su izgledale te njuške na početku svog političkog delovanja, a kako izgledaju danas nije potreban nikakav talenat pa da se zaključi da su radili za sebe, a ne za narod, jedino bih poverovao onim političarima koji su recimo stradali za svoje ideje, u pokušaju da nešto promene u ovom našem posrnulom i opljačkanom društvu, u ovoj našoj stradiji.

Na vulgarnosti u Vašem odgovoru (ono oko kokoški) ne želim da se spuštam na taj nivo, jer znam ako se spustim na Vaš nivo, glatko ću izgubiti, jednostavno ne snalazim se na tom terenu, a valjda to i nije neki greh sa moje strane.

Vučića ne volim to je činjenica koju ne krijem, jer čovek koji se zaklinjao SRS-u na vernost u crkvi nad svetim pismom, a onda izdao predsednika SRS-a koji je tada bio u Hagu na suđenju smatram da je to podmuklo i da je to mogao da uradi samo uz pomoć zapadnih agentura koje su Vučiću i Nikoliću dali zadatak da unište SRS, a za uzvrat dobijaju podršku da postanu to što sada jesu, barem tako priča V. Šešelj, a i Boris Tadić je sa pokojnim Mikijem Rakićem bio umešan u rušenje SRS-a, a i Toma Nikolić je javno pričao kako je zvao telefonom Tadića i predočio mu plan da iznutra razbije SRS i da u skupštini osnuje svoju poslaničku grupu van SRS-a... Ima toga još, ali nekom drugom prilikom.

Što se tiče pedera u političkom životu Srbije, pa svi znamo da je pravog pedera-lezbejku na čelo predsednika vlade R. Srbije postavio Vučić, a ne Tadić, naravno radi se o onoj nesrećnoj A. Brnabić koja se javno deklarisala kao LGBT osoba, a ima i devojku sa kojom živi na Dedinju, a devojka se skoro porodila i Vučić im je javno čestitao rođenje sina (samo se ne zna ko je otac), toliko o pederima.

što se Segeja Trifunovića tiče nije on moja politička opcija, jer mu još pamtim majicu sa likom Jove Divjaka koju je Sergej obukao u Sarajevu, a u odnosu na preobučene i umivene bivše radikale, a sada naprednjake, Sergeja smatram manje štetnim jer naprednjaci srljaju iz afere u aferu i samim time što su na vlasti opšte je poznato da onaj koji vrca med i poliže prste, a Sergej još ne vrca med (opozicija je).

I ja ću poslati još postova u kojima ću potkrepiti svoje stavove, svako dobro želim.RE: PromašajŠto se političkog opredeljenja tiče, ja sam bio, i sada sam, a i u budućnosti ću ostati - Šešeljovac. Vojo je za mene ikona, pogotovu zbog onoga što je uradio kada je otišao u Hag. Međutim, nakon njegovog povratka, prvi izbori su pokazali da je njegovo vrijeme oštre politike prošlo, pa se i on sam priklonio Vučiću, i ne laje više na njega kao što je to nekada radio. Danas je Vojo dio sistema, svjestan da ne može dobiti vlast, ali se istoj može prikloniti pa dobiti dio kolača, ali isto tako i imati uticaj na politička zbivanja u Srbiji.

To je moja analiza, i ako hoćeš, politička platforma koju i ja podržavam. Nisam za Vučića, ali sam svjestan da je on, više od mnogih učinio za ovu zemlju. U svakom slučaju, nije jedan od onih pokornih, poput Đukanovića i Tadića, koji ližu Amerikancima guzicu. Vučić ima političku platformu, a prije svega strategiju koja je dosta progresivna i vodi Srbiju naprijed.

Ono što je porazno što u opoziciju, kojoj Šešelj više ne pripada, ni jedna politička partija nema platformu o razvoju Srbije. Svi su za NATO, savez sa našim dušmanima, i špijunske nevladine organizacije. Pored toga, besplodne proteste koje organizuju stvaraju nezadovoljstvo u narodu, jer njemu (ali i meni) smetaju da živimo. Hoće da ih primjetimo tako što će nas zaustaviti na Ibarskoj magistrali ili na nekoj od Beogradskih ulica? Hoće da dođu na vlast putem uličnih, cvijetnih revolucija. Ne mislim da je to moguće! Neka se gospoda iz opozicije konačno probudi i shvati da je jedini pravilan put da se do vlasti dođe - sistematska borba koja traje mnogo godina. Ni kruška ne rađa odmah, kada se posadi. Na rod treba da čekaš nekoliko godina, a rodiće dobro samo ako se i ti dobro potrudiš.

To što u SNS-u kradu, mene ne brine puno. Mi Srbi smo u tome još i bolji od ostalih naroda na Balkanu, jer krademo manje. Svaki od nas, kada bi došao na vlast, radio bi isto. Neko manje, neko više, ali krađa je krađa.

Ono što je jako žalosno, Srbi uvijek političko opredeljenje stavljaju na isti kolosjek sa ličnim interesima. Ukoliko imaju i najmanju šansu da kroz jednu političku partiju ostvare neke svoje personalne ciljeve (da im neko napravi put, zaposli člana porodice)oni će postati najbučniji agitatori nečije politike. Veći katolici i od samog Pape. Na kraju shvate da su izigrani, ono za što su se borili ostanu samo njihove puste želje, a oni veoma često shvate da je njihova akcija bila usmjerena protiv - nacionalnih interesa. Tipičan primjer za to je SDS u Republici Srpskoj, koji radi na rušenju iste.
Idi na stranu - |listaj dalje|