fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobra_knjiga - 103965 - 07.12.2019 : Nenocccc Sokolac - best (1)

Hohštapler


HOHŠTAPLER
Miroslav Todorović

Izdavač: Leo Commerce
Broj strana: 340
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 15x23 cm
Godina izdanja: 2014.

Opis:

Ova neobična knjiga, govori o podnaredniku austrougarske carevine, Josipu Brozu, koji je ratujući pod njenom zastavom u sastavu zloglasne "42. vražje divizije", zavrednio srebrnu medalju za hrabrost, nabijajući na bajonet prekodrinsku srpčad. Taj Hitlerov školski drug iz Pečujskog divezantskog centra (1913), takoreći po svršetku Prvog svetskog rata, stavio se na čelo srpskog naroda koga je zavojevački satirao, nastavljajući da ga uništava, menjajući mu nacionalnu suštinu, duhovno biće i genetsku osnovu "tako da za 200 godina nestane, a za 50 ne sazna ko je on". I evo još se prebrojavaju smrtno nastradali koji su samo pokušali da obelodane ko je "On", i kako je od svetskog pustolova postao polupismeni seljačić Josip Broz iz Kumroveca, kao i oni koji su nazreli sile koje su ga učinile moćnijim i od jednog Staljina, fabrikanta smrti 20 miliona Sovjeta.

Demistifikacija "hohštaplerovog" porekla, tvorca komunističke Jugoslavije, stvorene da potone u sopstvenoj krvi, istovremeno je i opomena lakovernima da se ne unesrećuju, predajući se pohlepnim i pohotnim i vlastoljubivih vladara nepoznatog, sumljivog i uprljanog porodičnog korena i stabla.

Ova knjiga u narodu veoma poštovanog sudije Miroslava Todorovića, Miloseviševom palicom i pendrekom nasilno prognanog iz srpskog pravosuđa nudi odgovore na mnoga pitanja na koja se predugo čekalo, kao što su: šta o "Njemu" nismo znali; šta nismo smeli da znamo; šta nam je uradio; u čije ime i za čiji račun je ugusio Kraljevinu Jugoslaviju, sve njene rodoljubive pokrete i skoro ceo njen građanski stalež; zašto je "demokratskom" Zapadu više pogodbala boljševička Jugoslavija smrtosnica Srbije, od od građanske; da li srpskom narodu predstoji sudbina Jevreja, posledica delovanja titoističkog režima; da li je "Hohštaplerizam" postao naša suština, način življenja i opstanka; kada će Srbi da shvate poruku svog omiljenog Kralja Petra I koja glasi; "Bog vam je udelio život, a vaša dužnost je da ga sačuvate. Vreme je da shvatite da ste važniji od svake vlasti. Ne postoji Kralj koji je vredniji od Vašeg života. I kao što vam je živom važan važno je i vaše dostojanstvo i ne dajte čak ni kralju da vam ga kalja i topi u vašoj krvi".
Idi na stranu - |listaj dalje|