fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 103813 - 21.09.2019 : Milenko Đurić Doboj - best (1)

Jadni moj narode


Slučajno upalim TV kad ono sjednica skupštine RS i hoće se valjda tako govori veliki orator iz Hercegovine i naravno veliki demokrata. Optužuje on vladajuće da su u desetak opština u RS u koaliciji sa SDA i ja vjerujem da je tako premda nemam egzaktne podatke. Ali gospodin zaboravi da kaže da to isto radi i opozicija ja neznam u koliko opština ali za jednu znam sigurno a to je moja opština u kojoj SDS veoma dobro sarađuje sa SDA čitavo poslijeratno vrijeme.

Kada sam već kod Doboja to je veoma bogat grad vjerovatno što njim od završetka rata do danas vlada SDS. Dakle moj grad je veoma bogato zadužen sa kreditima pun je kockarnica, apoteka, kafića, prodavnica, banaka jedino nije bogat sa fabrikama pošto nema nijedne. A pošto je veliki demokrata bilo bi dobro da u skupštini održi jedno predavanje o osnovnim demokratskim načelima i zašto se održavaju izbori.
Možda mu ne bi bilo loše da objasni srpskim kvazipolitičarima gdje i on pripada da izborni gubitnici nikako ne mogu prestavljati političku volju većine.

Jadni moj, politički nepismeni narode, ružna te sudbina čeka u budućnosti.
Idi na stranu - |listaj dalje|