fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobrinja - 103743 - 27.08.2019 : Ex-ponto - best (1)

Snežana Fejsalova


Nekad davno, nakon "preseravanja" izvjesne osobe, čuh komentar upućen dotičnom od strane "sarajevskog mangupa", čuvenog "zajebanta":

 • "Sučim prdiš, junače"?!(sa crnogorskim akcentom).

  Čitajući Snežanine prijetnje Strazburom jedino mi takav komentar pada na pamet.

  Lupaš Snežana k'o otvoren prozor (ne bih ti baš objašnjavao taj sud u ovom momentu). Vidim da pominješ mnoge sudove koji su oslobađali Fejsala, pa mogu zaključiti da ti je sudstvo i sudska praksa "Ahilova peta".

  Ni jedan sud nije sudio Fejsala, pa ga nije ni mogao osloboditi. Da bi sud nekome sudio potrebna je optužnica. A tužilaštvo često odugovlači sa optužnicom iz razno-raznih razloga. To što je Fejsala neko (pretpostavljam u Austriji) i ako je saslušao ne znači da je ne dizanjem optužnice on oslobođen. Malo to drugacije ide. I ratni zločin ne zastarijeva.

  A ne bi bilo loše i da se još malo raspitaš o razlozima pominjanja njegovog imena u ovim korespondencijama. Postoji Centar za istraživanje zločina nad srpskim narodom, Milivoje Bata Ivanišević je director Centra, tamo su mnogi podaci, svjedočenja, izjave...

  I gle čuda, tamo se pominje Fejsal. Preporučujem dio "Zločini nad Srbima Bih, 1992-1995". Potraži knjigu gospodina Ivaniševića, ima u Srbiji, možda se neke stvari iskristališu. Ima nešto o restoranu Bristol u Dobrinji. A ti podaci su dostavljeni i dostavljaju se tužilaštvu. Kada će i da li će ono reagovati ima da se vidi... A ponekad I reaguje; dođe SIPA "upo noći", nekog uhvati na granici, nekog na poslu... Ko ima oraha u džepu stalno strepi (a neki se ovdje baš unervozili) ne može biti miran.
 • Idi na stranu - |listaj dalje|