fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobrinja - 103735 - 24.08.2019 : Snežana Novaković - Džipa - best (0)

RE: Fejsal Džipa


Evo, napraviću presedan. Napisala sam sam da ovde više neću reč napisati, međutim, ovakvo ponašanje prevazilazi svaku meru. Postavila sam samo dva posta, skroz jasna. Iz njih ste izvukli fragmente i plasirali ih u pogrešnom kontekstu.

Nešto Vas moram podsetiti, postoji i sud za ljudska prava u Strazburu, "papir" trpi sve, ja ne! Nije teško utvrditi identitet osoba koje pišu, a imena i prezimena nigde.

Ovo više nema veze ni sa Fejsalom. Moje ime i prezime ste napisali minimum pet puta. Nacionalističke insinuacije apropo mog mešovitog braka, pominjanje deteta u kontekstu imanja problema zbog porekla, proizvoljno i uvredljivo tumačenje mog života i bivšeg braka... Hm..., to su opasne skrivene pretnje, govor mržnje i to nije dobro nikako!

Sa kratke priče ste prešli na esej, očekujem roman, tolika je Vaša mržnja prema Fejsalu i nekakva zla netrpeljivost prema meni.Ko ste Vi, pa zovete F i pitate ga za mene? Sa kojim pravom!?

Toliko reči, nepotrebnih, pokušaji ismejavanja njega i svih koji su se latili poštenog posla. Vrtite istu, dokazima nepotkrepljenu priču o "zločincu" kome tepate raznim nadimcima.
Koji je Vaš motiv?
Prepričavate film o Bušmanima i mamcu za majmune, poredeći svoju "veštinu" provociranja Fejsala. Čemu čitava prepiska o tome i "pouka", kao da su čitaoci retardirani, pa im treba pojašnjenje o tome kako ste navodno "namamili" Fejsala!?Na šta?Ja ga ne bih baš podcenjivala toliko...
Neuspeli pokušaj jeftinog teatra...

Ovako, da se ne igramo rečima više, sledeće pročitajte pažljivo, kako ne bi ponovo loše interpretirali ono što napišem:
1. Da sam htela mogla sam promeniti ime, a i prezime i detetu i sebi, ali ja se nemam čega stideti, ništa loše nismo uradile, ali tu su primitivci da laju i ujedaju. Mi se nemamo zašto kriti, ni čega stideti.
2 Drago mi je da se Fejsal snašao, da radi pošten posao, da nije stekao vile i šoping molove kao neki tokom i nakon rata, što pametnom govori mnogo! Zar je sramota raditi kao bauštelac?? Mnogi sa diplomama visokih škola rade te poslove.
3. Fejsal je zvučno ime i kao takvo, lako je za manipulisanje.
Gospođa kojoj nije bilo pravo, jer joj je kčer bila u vezi sa F tokom rata, nije bila gadljiva na pomoć koju im je donosio, ali je itekako kasnije bacala strele na njega.. . (i ja se oko nekih stvari raspitam.. . )
4 Ponovo izvrćete moje reči! Nisam rekla da je Fejsal psovao Srpkinju, već su to radile osobe koje su upale u stan , lomile i odvele mog tadašnjeg svekra sa gangrenom noge u LOGOR. Ti ljudi( Srbi, možda i Vi???) ste psovali mene, SRPKINJU)!!!!
5. Nisam ja rekla da je uzeo čokoladu, već da SU rekli da je uzeo, što ne znači da jeste!
6. Čime su i pre rata razmišljale devojke i žene u Bosni, ja zaista ne znam, niti me zanima, mada Vaš način pisanja govori u njihovo ime.
Ja, Jugoslovenka, Srbijanka iz Srbije (pošto me je neko prozvao kako se izjašnjavam) razmišljam isključivo srcem, volim ili ne volim ljude. Podela po nacionalnoj pripadnosti za mene ne postoji.
7. Odakle Vam neumesna opaska da je mene moj bivši suprug "ispalio". Kakav prostakluk i bezobrazluk.
Vodite računa o svom životu i porodici, a ne o meni. Fejsal i ja imamo nove porodice i ja mu želim svu sreću.
9. Silne sudove navedoste, zar Vam nije čudno što ga nijedan osudio nije? Verovatno zato što ne rade po principu "rekla- kazala". Nemoguće da je izmanipulisao svakim, a svaki ga je pozivao na saslušanje na osnovu nečije priče. Svi znamo kako se na ovim prostorima rekla- kazala širi brzinom svetlosti. Ako ga ijedan sud bude osudio, osudiću ga i ja. Jesam majka i baš zato ne mogu da povežem te monstruozne priče sa Fejsalom, jer je nemoguće da se neko tako promeni i pretvori u osobu kakvom ga Vi opisujete.
10. Nastavite da hulite i Vi, a i onaj Vaš drugar, naročito po meni i pominjite mi dete, tužba se svakim Vašim nepromišljenim slovom i uvijenom mržnjom i uvredom puni.. .
12. Imam pametan predlog, nemojte više pisati, neću ni ja, svako od nas je rekao dovoljno, čak previše.. .
U suprotnom, biću prinuđena pravnim putem da branim svoju bivšu i sadašnju porodicu.
Idi na stranu - |listaj dalje|