fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobrinja - 103191 - 15.02.2019 : Žuta Vilica Izvana - best (0)

Fejsal Đipa


Posle svih ovih komentara čitam pa mi ime poznato, pa opet pročitam, pa vidim da se Fejsal javio i govori i ko je i šta je i odakle je i vidim to je on.

E pa ovako! Ja ne znam šta je Fejsal radio u ratu, ali opet želim da kažem svoje mišljenje jer nekako poznajem čovjeka. Fejsal je odrasto na Aneksu sa ocem i bratom Emsalom. Fejsal i ja smo se družili i bili dobri jarani, kod moje majke Zore je znao sa mnom doći često na uštipke, bio ja tu ili ne bio. Kasnije je odselio iz Aneksa. Ja sam mislio da je otišao na Alipašino, ali izgleda nije. Zbog toga smo i prestali da se družimo.

Vidio sam ga jednom, posle mnogo godina, u staklu na Čaršiji. Da se ne lažemo, nije Fejsal bio cvjećka i ima istine u tome da je bio mangup i mnogo toga je probao, ali Fejsala kojeg ja poznajem i sa onim osnovnim vrjednostima koje znam da ima, ne mogu da povežem sa ovim što pišu.

Kako god bilo, pozdrav mom drugu iz djetinjstva od Braneta Zorinog.

ja stvarno želim da vjerujem u to što on piše i nadam se da je u pravu.

Ipak izražujem poštovanje svim žrtvama i opet kažem, da shvatam i ovu djevojčicu i sve. Rat je rat, a zločin je zločin i mi trebamo te dvije stvari razgraničiti.
Idi na stranu - |listaj dalje|