fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 102979 - 02.01.2019 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Sve je bolje od anarhije!


Svakog dana postaje sve jasnije šta se to u stvari dešava u Banja Luci. Postaje očigledno da se dešavanjima u Banja Luci i Beograda upravlja iz jednog centra. Krajnji cilj je nasilno rušenje vlasti i u Srbiji i u Republici Srpskoj, pošto to ne mogu provesti na izborima. Potrebno je u srpskom narodu dovesti na vlast poslušnike koji će bezrezervno prihvatiti zapadni koncept vrijednosti i naravno ući u NATO pakt.

Čekaju nas mnogo teška vremena puna dezinformacija i propagande i još nasilnih pokušaja rušenja vlasti.

Nosioci pokušaja rušenja vlasti u Srbiji su poznati ali ovdje se javno ne eksponiraju. Dobro je da su ovi iz SDS donekle shvatili da su poprilično nasankani pa se izgleda izmiču od ostrvskog čovjeka koji iz sijenke veoma mudro upravlja svim ovim dešavanjima.

Procjenjujem da će pritisci u Republici Srpskoj biti daleko veći nego u Srbiji i bilo bi veoma dobro da prestavnici svih organizacija proisteklih iz rata sjednu za jedan sto i oglase se sa zajedničkim saopštenjem u oštrom tonu. Po meni taj proglasbi trebao izgledati ovako:U RS su nedavno bili izbori i narod je izabrao vlast. Svi vi koji bi da uvodite anarhiju na ovim prostorima protestujte do mile volje na mjestima za koja dobijete dozvolu. Ali ako pokušate da nasilno da rušite legalno izabranu vlast imaćete posla i sa nama. Vjerujem da bi jedna ovakva poruka ozbiljno bila shvaćena i da bi doprinjela smirivanju stanja.
Idi na stranu - |listaj dalje|