fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 102965 - 27.12.2018 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Manipulacije nepismenima


Povod za ovo su jučerašnji događaji u Banja Luci. Ne čude mene nepismeni, ali me čudi npr. gospodin Borenović ili poslanik u Skupštini gospodin Stanivuković, koji bi morali znati da je sudska vlast po Ustavu Republike Srpske nezavisna od zakonodavne i izvršne vlasti.

Morali bi znati da sudije i tužioce postavlja VSTS koji je smješten u Sarajevu i da niko iz Republike Srpske ne može uticati na njihov rad.

Morali bi znati da je posao tužilaštva da vodi istragu oko smrti tog mladog čovjeka. Čudi me da gospodin Borenović ako je istinski patriota ne uputi te koji protestuju da to čine pred tužilaštvom i ne objasni im da vlasti RS ne mogu ni na kakav način uticati na tok istrage.

U vrijeme kada sam išao u gimnaziju, učila se jadna divna nauka koja se zove logika i tjerao nas profesor da se učima logički razmišljati.

Ako oni koji ovo čitaju ostave emocije po strani i samo počnu logički razmišljati veoma brzo će moći izvesti logičan zaključak o čemu se ovde radi. A ovo je tek početak šta nas čeka u budućnosti i šta nam spremaju naši prijatelji sa Zapada zbog toga što odbijamo ulazak u NATO.
Idi na stranu - |listaj dalje|