fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_danas - 102877 - 30.11.2018 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Kako dalje u bosanskom pravosuđu?


Valjda više nikom nije sporno zašto je formirano pravosuđe BiH. Pošto srpskim kvazipolitičarima ne vjerujem baš nimalo upućujem pitanje organizacijama proisteklim iz rata(BORS, Veterani, RVI, i drugima)dokle vi mislite ćutati i kada mislite otvoreno nastupiti i jasno staviti do znanja srpskim kvazipolitičarima da ovako više ne može.

Jedini način da se oni pritisnu organizovanje javnih protesta i to masovnih i jasno im poručiti da se sklone ako nisu u stanju preduzeti korake da se srpski narod prestane ponižavati.

Postoji jedan dobar aforizam za političare:Da bi neko bio uspješan političar mora jedno misliti drugo raditi a treće govoriti. Takvih na političkoj sceni u RS ima ogroman broj i prosto je nevjerovatna politička nepismenost naroda kome pripadam.

Pored organizovanja masovnih javnih protesta trebali bi uputiti i javni poziv svim sudijama u pravosuđu BiH iz reda srpskog naroda da se prestanu sramotiti i da se povuku iz BiH pravosuđa.

Ti pravnici ili je možda preciznije reći kvazipravnici veoma dobro znaju da učestvuju u radu neustavnih i antidejtonskih institucija. Nisu oni naivci to su vrhunski pravnici i oni veoma dobro znaju da BiH pravosuđe ne smije suditi drugačije od haškog tribunala i svojim sramnim prisustvom u tom prljavom poslu daju mu legalitet i legitimitet.

Sram bilo srpske sudije u BiH pravosuđu. Ništa nisu bolji od srpskih kvazi-političara koji se prodaju za novac!
Idi na stranu - |listaj dalje|