fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilidza - 102808 - 27.10.2018 : Aleksandar Popović Rakovica, Beograd - best (4)

Srpski heroj Slobodan Janjić- Bauba, Komadant Jurišnog bataljona Ilidžanske lpb


Poštovani Željko,

veliko poštovanje za sve što si uradio i sačuvao od zaborava slavne dane i strašne žrtve koje je srpski narod položio u temelje Republike Srpske. Posebna priča tog herojstva i nadčovečanskih napora jeste Sarajevsko ratište. Biti jurišnik u Sarajevu i njegovoj okolini znači biti ludo hrabar i ta čast pripada ljudima posebnog kova, pravim herojima.

Jedan od njih nikad ovde ne pomenuti srpski Heroj Slobodan Janjić - Bauba, Komadant Jurišnika, najhrabrijih srpskih sinova iz Ilidžanske i Igmanske brigade, koji je svoj život položio 1994. godine na Goraždanskom ratištu.

Ta ljudska veličina i gromada je zaslužila i da se nađe u Sarajevskim herojima i velika je naša sramota što njegovi saborci i svedoci njegovog herojskog života ni reč nisu rekli o jednom od največih sinova Ilidžanske brigade i Srpskog Sarajeva.

S velikom nadom da će moja malenkost pokrenuti naše heroje koji su bili svedoci života ovog Srpskog velikana koji je zaslužio tretman kao heroj Vogošće, Mićo Vlahovič i Ilijaški heroj Mladen Savić i njegovi hrabri jurišnici!

Pozdrav
Aleksandar, Beograd

RE: Srpski heroj Slobodan Janjić


Aleksandre,
žao mi je što nisi ostavio email adresu ili broj telefona, pa da se nekada i vidimo i popričamo o svemu ovome. Javi se ponovo na ovaj sajt, putem privatne poruke, koju neću objaviti.
Idi na stranu - |listaj dalje|