fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poginuli - 102734 - 28.09.2018 : Jednom Vojnik Bosansko Grahovo - best (0)

Nestali hrvatski vojnik


Pozdrav svima na forumu i molba za administratora! U periodu 12. 8. 1995. - 15. 8. 1995. odvijale su se borbe oko prevoja Derale i za cestu Grahovo - Drvar. Sudjelovale su jedinice HV-a i jedinice VRS. U ovim borbama poginulo je više boraca sa obje strane, a bilo je i nestalih.

Hrvatska strana, suborci i rodbina mole da se neko javi ako zna za slučaj Lade Nive koja je zaustavljena negdje kod Derala. U njoj su bila četiri vojnika HV. Dva vojnika HV su zarobljena i razmijenjena, jedan je poginuo, a tijelo četvrtog vojnika (Drago Ilović, r. 1948.) nije nađeno.

Svrha moga pisanja je da se nadam da je nekome ovaj slučaj poznat. Ne traže se okolnosti pogibije nego nas zanima samo da nađemo tijelo nestalog čovjeka.

Ako je nekome problem platiti put do mjesta gdje se nalazi tijelo pokojnika, spremni smo snositi trošak. Nudi se također i novčana nagrada kad se potvrdi pronalazak pokojnika. Nadamo se da će ova informacija ostati na ovom forumu. Hvala unaprijed! Možete me kontaktirati preko fejsbuka

Drago-Ilovic-171842597075682
Idi na stranu - |listaj dalje|