fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 102247 - 30.04.2018 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Bumerang


Gledam večeras RTRS i slušam uredničke komentare na hapšenje Dudakovića.

I da postoji slobodno novinarstvo onda bi ti isti novinari trebali da istražuju ko je kriv što se policija BiH ponaša tako kako se ponaša iako gospodin Dodik tvrdi da je on spriječio stvaranje policije BiH i laže srpski narod.

Ako SIPA može da hapsi koga god hoće na cijeloj teritoriji BiH pa jasno je da je ona državna policija.

A kako je došlo do stvaranja državne policije?

Da postoje nezavisni novinari na RTRS onda bi oni to lako objasnili srpskom narodu. Naime, kada je Visoki predstavnik bio neograničeni autoritet on je znao kako da srpske kvazipolitičare natjera da legalizuju njegove ideje. Zaprijeti smjenom sa funkcije a onda srpski kvazipolitičari da ne bi ostali bez stolice narede svojim poslušnicima u poslaničkim klupama da dignu dva prstića u vis i da to postane zvanično. Jedini što su ti jadnici zaboravljali da visoki prestvnik na može smijeniti narod.

Postojao je jedan svijetli primjer, a to je Aleksa Buha koji je ustajao u skupštini i govorio poslanicima da ne glasaju pošto kad oni dignu ruku to je zvanični stav Republike Srpske, ali su nažalost poslušnici čuvali stolice svojim vođama a koga još briga za RS. Vjerovatno je Aleksa Buha zbog toga i napustio politiku da očuva svoj moralni lik.

Ovom metodologijom stvorena je gomila antidejtonskih institucija i jedini i isključivi krivci za to su srpski kvazipolitičari. Ima ih i danas mnogo na političkoj sceni i nimalo se ne stide jer oni ne znaju šta je stid.
Idi na stranu - |listaj dalje|