fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

izbori - 102029 - 23.02.2018 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

RE: Da se spasi što se spasit može


Gospodine Feniks,

pažljivo sam pročitao vaš poslednji članak i mogu Vam reći da se u cijelosti slažem sa vama. Ali ključno pitanje je šta je rješenje. Borci nikakva prava ne mogu ostvariti u okviru postojećih organizacija koje u svom nazivu nose prefiks boračke organizacije. Rukovodstva tih organizacija su otuđeni centar moći ili nemoći koja od države dobiju određena novčana srestva koja troše i pričaju šuplje priče. Primjećuješ vjerovatno kolika su prepucavanja između BORS-a i Veterana a suština je da smetaju jedni drugima pošto se kolač dijeli na više dijelova.

A kada su izbori u pitanju bilo lokalni ili opšti ne mogu da se ne sjetim izreke jednog francuskog filozofa koji je davno rekao da narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje.

Ja sam dosta pisao na ovu temu i dalje smatram da borci mogu štititi svoje interese jedino osnivanjem političke stranke boraca. Potrebno je samo malo dobre volje da se u svakom od regiona u RS nađe nekoliko čestitih boraca koji uživaju uglad u svojim sredinama i da pokrenu stvar sa mrtve tačke i ubijeđen sam da bi se ta stranka veoma brzo omasovila.

Pozivam sve čestite borce koji prate ovu stranicu da međusobno komuniciramo i razmjanimo mišljenja putem ove stranice.

Pozdrav za sve one koji su četiri godine proveli u šumi, braneći Republiku Srpsku, dok su se pojedinci u njihovom zaleđu bogatili.
Idi na stranu - |listaj dalje|