fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poturice - 10124 - 03.08.2006 : Ratko Obrenovic - best (0)

Bosna prije dolaska Turaka


Krstaške (ili kako se u tvom "novom" jeziku kaze Križarske) ratove su započeli pra-pra-djedovi od tih istih Amerikanaca kojima sad, vi muslimani, ližete dupe, dok svoje perete flašom.

Krstaške ratove su vodili zbog toga sto su tvoji muslimani harali "Svetu zemlju" tj. Jerusalem i rušili ono što je hrišćanima sveto. Da napomenem i to da to nije radila pravoslavna crkva, nego samo katolička. Ne mislim da tvoja braća Hrvati treba da budu ponosni što se diče religijom Latina, jer je njihova crkva u srednjem vijeku spalila na lomači pola miliona nevinih žena pod izgovorom da su one vještice... "Historija" tvoje latinske braće, sa kojima ste vi muslimani uvezali zastavu je mračnija od kamenog doba, podjednako mračna koliko i istorija svih vas koji vjerujete u neki jebeni "džihad".

Sto se Ilira tiče, oni su se asimilirali sa Starim Slovenima i Srbima, kao i Hrvatima. Vi ste nastali od nas. Nemoj reći da si toliko glup da vjerujes da su jednog dana Iliri rekli:

"Hajmo, braćo, da svi budemo muslimani! "

Zna se pouzdano da su Iliri gradili crkve, i da su imali svoju vjeru. Isto kao i Srbi i Hrvati, koji su Hrišćanstvo prihvatili tek 200 godina prije dolaska Turaka.

Ako si musliman, nemoj bar da budes glup.

Otidji na http://sokolac.slavicnet.com/sokolac/romanija_sokolac_region.html pa ćeš naći mnogo informacija o Ilirima.
Idi na stranu - |listaj dalje|