fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 101015 - 04.08.2017 : Igor Aleksić Srbija - best (0)

Nekom treba zavrnuti šiju


Vidim ovde u tekstu pod nazivom "Učešće u ratu" da neko kaže da nije isto biti u pešadiji, minobacačima itd. Kada sam ja bio u pešadiji na minobacaču, BST-u, Osi, Zolji, BVP-u dosta njih u Republici Srpskoj je peklo rakiju i gledalo da idu u autojedinicu ili kuvare ili u policiju, pa hvataj se Pala itd.

BORS bi trebao da pokrene pitanja invalida koji žive u Srbiji i imaju minimalna primanja ispod svakog proseka pa i zdrave pameti ili su samo borci u Republici Srpskoj, a ovi ovamo nešto drugo kao i ti gore navedeni. Ja mogu da nabrojim ovde 30 ljudi koji su prvi stali na barikade '92. godine na Vracima, a mogu i nabrojati 80 od 120 boraca sa Grbavice koje su svi zaboravili i rekli u stilu "k'o vas ..." kao što je meni rekla Borka Kreštalica, referent Boračke zaštite u Istočnom Sarajevu.

Poenta je sledeća: borci u začelje zabušanti napred i benificije njima. Ja pitam BORS za koga se oni bore ako je protiv nas neka se to javno napiše?

Pozdrav za sve iz 1. motorizovanu brigadu VRS, međutim izgleda nekom se krvi tu treba napiti od odgovornih kod Srba, drugačije ne može.

P.S. Stavio sam svoje pune podatke, da ako Bog da ko kod mene dođe da mu se najebem majke.
VP 7536/5 Lukavica, Prva motorizovana brigada
Idi na stranu - |listaj dalje|