fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

muslimani - 10078 - 18.07.2006 : Rade - best (0)

Baliji


Balija

ti da u ratu nijesi za mene čuo, ne bi pobjega 2000 kilometara od moje sajle. Ne moraš brinuti, moje su usluge besplatne i po potrebi na kućnoj adresi. Samo na vrijeme operi vrat da te nena može poznati o lančiću.

A što se tiče te jadne Srebrenice, vidio si kako ste prošli kad vas je pola planete branilo, a sad ako Bog da kad se tvoje "tatice" o svom jadu zabave, a šta će tek biti kad budemo imali odvezane ruke.

I ono što vojvoda Djujić reče:

Oj, ustaše neka neka
duboka vas jama čeka.

široka je jedan metar
a duboka kilometar.


A Slovencu da kažem da nije u pravu što se tiče ubijanja.

Neka malo pažljivije "prošeta" ovijem forumom.
Nedje je napisano da u tzv. islamsoj vjeri ( koja je samo jedna vrsta satanističke sekte jer je zasnovana na svim nečovječnim osnovama, laž i obmana - trgovac poštao svetac kad je pokrao dukate rodici, rodoskrvnuce - muhamed opalio svoju rodicu i postao "svetac") ima i tzv. "sveti rat" - džihad i njegovi ratnici - mudžahedini, koji, da bi položili njihovu zakletvu (vjerovatno djavolu) - imaju normu koliko glava treba da odrube i koliko džamijskih golubova da pojedu - to je i njihovo "Oslobođenje" pisalo u toku rata.

Međutim nase zapovjedi kažu:
 • Ne ubij
 • Ne svjedoči lažno
 • Ne poželi ništa tuđe
  Pa i taj njihov "hađ" - odlazak đe im je krepo taj preverant je običan cirkus.

  Ako su vjera, onda bi se trebali Bogu moliti, a oni odu pa se mlate kamenjem, pa ih svake godine pogine po 200-300, taj "obred" se zove "ćeranje đavola", što samo po sebi kazuje da su đavolja sekta i da će nestati kao snijeg u proljeće.

  A dotle islam treba staviti pod poseban tretman, i kako vladika Rade kaže:

  "Neka sorta poganska pogine,
  trijebimo gubu iz torine! "
 • Idi na stranu - |listaj dalje|