fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

slavuj - 10045 - 13.07.2006 : Slavko Jovičić - Slavuj Istočno Sarajevo - best (0)

SKANDALOZNO I SRAMNO (2)


BIJELJINA, 13. JULA /SRNA/ - Potpredsjednik Saveza logoraša Republike Srpske /RS/ Slavko Jovičić Slavuj izjavio je Srni da se penzionisani general Armije BiH Rasim Delić i dalje nalazi na platnom spisku Predsjedništva BiH, i pored činjenice da je riječ o haškom optuženiku i licu koje, evidentno, ne radi tamo.

""Danas sam saznao da se Delić i dalje nalazi na platnom spisku Predsjedništva BiH, i to kao savjetnik bošnjačkog člana Predsjedništva Sulejmana Tihića, što je nezamislivo, rekao je Jovičić.

Jovičić je najavio da će Savez logoraša RS posredstvom srpskog člana Predsjedništva BiH Borislava Paravca zatražiti da se ispitaju sve činjenice i kazne odgovorni za ovaj slučaj.

Potpredsjednik Saveza logoraša RS rekao je da se i danas ispituju činjenice i proganjaju odgovorni koji su prije nekoliko godina omogućili ispatu penzija srpskim generalima, misleći pri tome prvenstveno na Ratka Mladića, dok Delić i slični i danas, osim redovne penzije, primaju i platu koja im ne pripada.

""Ne čudi nas što je Tihić odlučio da Deliću isplaćuje platu, već nas čudi što tu isplatu potpisuje generalni sekretar Predsjedništva BiH, Srbin Ranko Ninković, rekao je Jovičić
Idi na stranu - |listaj dalje|