fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poturice - 10042 - 13.07.2006 : Rade - best (0)

Vratite se vjeri pradjedovskoj


Drago mi je što si konačno shvatio ko ti je bio djed, pa si se i ti odlučio da staviš šajkaču na glavu. Samo da ti kažem, trebao si staviti šubaru, jer šubara je starija od šajkače.

Sajkacu su švabe skrojile Srbima kao vojničku kapu, a šubara "vuče" porijeklo kao dio narodne nošnje čitavog srpskog naroda, i od slavnog "četovanja" po srpskoj Sparti-Crnoj Gori koja nikad nije bila potpuno okupirana turskom, nego su njeni slavni sinovi se odmetali u gore gdje su organizovani u čete napadali turske vojne karavane, pa su se te akcije nazvale četovanje, a četnici su, kao najslavniji i najbolji dio srpskog naroda dobili ime po njima.

Pošto sam pročitao da si surfa'o i po sajtu "pogleda", da bi saznao malo vise istorije o slavnim cetnicima, otidji na sajt www.srpskinacionalisti.com i u. pdf formatu preuzmi knjigu "Istina o četnicima", jer je ista mnogo temeljnija nego ona koju je ustaša Brozo plasirao, pa su naivna deca mogla da pomisle čak da su četnici klali Srbe u Jasenovcu.

Međutim, ovaj dokumenat je mnogo tačniji, precizniji i opširniji, nego komunistička istorija o četnicima.

Sto se tiče pokolja u Foči, tačno je da je u okolini Foče poklano oko 8000 balija, zašta je na žalost, Draža kaznio četnike koji su klali, medjutim šta je tih 8000 zaklanih balija prema 800, 000 Srba u Jasenovcu, pa se čak po podacima Veritasa, ta cifra penje i do 1, 000, 000!

Ovi su barem, zaklani i bačeni s mosta, bez bola i patanje, a od Srba u Jasenovcu je pravljen sapun.

Ono u vezi zašto Srbi sve balije zovu turcima, skini s. neta "Vasojevićki zakon u 12 točaka", pa pročitaj da se svako ko pređe na tursku vjeru smatra turčinom, a ko je prešao na tursku vjeru da mu se dadne da se vrne u vjeru pradjedovsku, ili da se proćera iz plemena, i kako reče vladika Danilo "da se trijebi guba iz torine".

A vama ako smeta da se tako zovete, onda se vrnite se vjeri pradjedovskoj, da ne ginete kžo stoka za račun nekakva Irana, po receptu Alije Iz(m)etbegovića i njegove islamske deklaracije, jer i vas Ganić(i) je od srpskog plemena Kuča iz Gusinja, plemema koje je u srpskom narodu poznato ka najbolji jurišnici.
Idi na stranu - |listaj dalje|