fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dogadjaji - 100355 - 04.05.2017 : NOMAD Srbija - best (0)

Sokolac: Policija na sednicama


S. MIŠLjENOVIĆ - 29. april 2017.

Zasedanja SO Sokolac poslednjih meseci postala dramatična, zbog čega će ih ubuduće obezbeđivati policija. Svađe i žučne rasprave prete da prerastu u nešto opasnije.

SOKOLAC - Zbog čestih svađa i žučnih rasprava koje prete da prerastu u nešto više, ubuduće će sednice SO Sokolac obezbeđivati policija - kaže, za "Novosti", načelnik opštine Milovan Cicko Bjelica.

Zategnuto je bilo i na sednici Skupštine opštine u četvrtak 27. aprila, kada je Bojana Marković iz DNS smenjena sa čela Skupštine a za novog predsednika izabran doskorašnji odbornik SDS Ljubomir Erić, koji je 1. aprila ove godine prešao u DNS. I dok su ovu odluku podržali koalicioni partneri u Skupštini koji i čine većinu, DNS, SDS i PDP, ona je najviše zasmetala Mirku Čoloviću, odborniku SNSD i predsedniku OD SNSD Sokolac.

Čolović je posle žučne rasprave između pozicije i opozicije, zbog nepoštovanja poslovnika koji se odnosi na rad Skupštine i kabadahijskog i siledžijskog ponašanja, udaljen sa zasedanja lokalnog parlamenta, rekao je, za "Novosti", Milovan Cicko Bjelica, načelnik Sokoca.

 • U svom maniru, Čolović je pretio kolegama odbornicima i svim neistomišljenicima, i zbog toga je udaljen iz Skupštine. Zbog takvog njegovog ponašanja prinuđeni smo da policija prisustvuje sednicama - ističe Bjelica.

  On dodaje da Čolović već duže vreme napada po Sokocu koga god stigne, da je izgubio samokontrolu zbog loših odnosa u SNSD ali i mnogih hipoteka koje ima u svom dosadašnjem radu na području ove opštine, o čemu govore istrage protiv njega.

  Mirko Čolović, međutim, kaže, za "Novosti", da SDS, koristeći SNSD, želi da skloni fokus sa problema koje ima ova opština.

 • Opština se nalazi u teškoj ekonomskoj situaciji. Skupštinska većina se klima i SNSD će je srušiti. Na sceni je obično politikanstvo, gde se pokušava optužiti SNSD za sve loše što se dešava na Sokocu - ističe Čolović.

  NEMA PODELA U SNSD

  ČOLOVIĆ je podvukao da nema podela u SNSD na Sokocu, kako se plasiralo javnosti u Srpskoj prilikom protesta drvoprerađivača u ovoj opštini.

 • SNSD je ovde povukao kandidaturu Rajka Bulajića, ali smo poručili i da neće ulica rešavati ko će biti direktor šumskog gazdinstva - ističe Čolović.

  Izvor: Novosti
 • Idi na stranu - |listaj dalje|