fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 102716 - 24.09.2018 : Milenko Đurić Doboj - best (1)

Marionete


Jedan pametan ćovjek jednom prilikom reće:

 • Marionete budu i prođu samo gazde iz sjenke ostaju.

  Ne podsjeća li vas ova izreka na našu stvarnost u kojoj živimo? Navešću samo jedan primjer sa politićje scene BiH, naravno bez imena i prezimena, a koji se uklapa u termin marioneta. Sa svakim svijim istupom nanosi veliku štetu politićkoj opciji koju zastupa, a ipak ga niko ne može skloniti sa političke scene. Razmislite zašto? ha ha ha ...
 • trazim_sa - 102705 - 23.09.2018 : Sekula Sarajevo - best (0)

  Nebojsa Petričević - Pero


  Poštovanje!

  Ima li slučajno neko ko poznaje ili zna bilo šta o Nebojši Petričevišu zvanom Pero koji je 1992. godine u tkz. logoru Rajlovac bio stražar. Možda je tada imao 25 godina, po mojoj procjeni. Ako je ne daj bože poginuo gdje je ukopan, da mu ako ništa obiđem grob. Ako je živ da mu se zahvalim bar ovako javno za sve što je učinio za mene ili da ga lično posjetim. Hvala unaprijed!
  plemena - 102697 - 21.09.2018 : Veljko Marković Rogatica - best (0)

  Porijeklo porodice Marković iz Rogatice


  Pozdrav svima!

  da li neko zna odakle su poreklom Markovići iz Rogatice. Krsna slava im je Aranđelovdan. Pokojni stric mi je pričao da smo došli sa severa Crne Gore i samo je naša kuća od tih Markovića. Znam samo da smo imali i nadimak Džudže. Ako neko zna nešto više, neka napiše. Unaprijed hvala!
  plemena - 102717 - 24.09.2018 : Svetislav Jovanovic Zajecar - best (0)

  Poreklo prezimena Jovanović


  Poštovani, potrebna mi je informacija o poreklu prezimena Jovanović, kao i sve značajno vezano za njega. Unapred hvala od srca.
  Idi na stranu - |listaj dalje|