fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politika_amerika - 104707 - 24.11.2020 : Ljuti Krajiżnik Srpska Krajina - best (0)

Izbori u SAD!


Tramp počeo proces predavanje vlasti Bajdenu! Izgleda i Tramp slab naspram Duboke Države i te đavolske mašinerije.

Tramp je obećao da u njegovom mandatu Amerika neće ratovati i to je ispunio. Sada, kada Bajden dođe na vlast, doći će do velikih ratova širom sveta! Zivi bili pa videli!

Za nas Srbe i Srbiju, Republiku Srpsku, Kosovo, crno nam se piše jer Bajden je devesesetih otvoreno učestvovao u rušenju SFRJ, pljuvanju Srba, uništavanje Srba kako medijski tako i vojno. Bio je desna Ruka Klintonovih.

Sotona po imenu Hilari Klintona, žena lucifera Bila Klintona, najavljuje povratak na političku scenu na velika vrata kako kaže da Bajdenu bude od pomoći!

Kad pogledaš toliko zla na jednom mestu sigurno će doneti patnju, i nesreće mnogima šireći svoju američku demokratiju.

Nama Srbima po ko zna koji put crno se piše i od njih i srpskih političara prodanih!

Bože čuvaj nas!

RE: Izbori u SAD-uPoštovani,

nemoj tako, nije sve crno. Tramp je čovjek koji voli sebe, i zna šta treba da radi. On je već počeo kampanju protiv Bajdena, imaće on mnogoproblema sa Trampom. Pored ostalog, Republikanci su moćniji od Demokrata na svim nivoima vlasti, uključujući Senat i Vrhovni Sud. Već sada je sigurno da će Tramp biti republikanski kandidat na izborima kroz 4 godine.

Konačno, ovo nisu 90-te. Rusija i Kina su sada mnogo moćnije pa će svakako znati da brane i srpske interese, jer smo mi za njih veoma važan saveznik.
poginuli - 104713 - 25.11.2020 : Zarko Okuka Brcko - best (0)

Momčilo (Relja) Mijatović


Poštovanje Ivane, lijepo je to što neko misli na naše poginule borce, ja sam poznavao pokojnog Momu i njegovu porodicu, bio sam i na sahrani tog dana, imao sam samo 7 godina. Velika tragedija se desila tog dana, sjećam se kao koroz maglu, mi smo se vratili iz izbjeglistva (Pančevo), mislim da se to desilo ubrzo nakon našeg povratka u Sarajevo, bili smo komišije.

Koliko se ja sjećam iz prica starijih, čika Momo uopšte nije trebao biti tamo (Žuč) u tom trenutku, nego je spontano otišao i poginuo. Navodno je tada bila velika muslimanska ofanziva na brdo Žuč.
Pozdravi Anu!
politika_srbija - 104709 - 25.11.2020 : Nomad Srbija - best (0)

Slučaj "Jovanjica" - optuženi pripadnici MUP-a, BIA i VOA


Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je novu optužnicu protiv vlasnika poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predraga Koluvije, kojom je obuhvaćeno još osam osoba, pripadnika MUP-a, BIA i VOA, uhapšenih u julu u nastavku istrage u vezi sa proizvodnjom marihuane.

Pored Koluvuje, koji se tereti kao organizator ove grupe optuženi su i Aleksandar Tošić, Branislav Radosavljević, Radovan Bojović, Milan Kendija, Saša Vujisić, Zoran Baštovanović, Miloš Tofilović i Slaviša Milinković.

Terete se za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljen promet drogama, kršenje zakona o tajnosti podataka, nedozvoljeno nošenje oružja, falsifikovanje službene isprave.

Svi osim Koluvije, kome je prvo suđenje počelo u oktobru, brane se sa slobode jer im je pritvor ukinut 18. septembra.

Podsećamo, početkom jula potvrđene su sumnje da je Koluvija imao ozbiljne veze u državnim strukturama jer su tada uhapšeni policajci i pripadnici BIA zbog saradnje sa njim. Saopšteno je i da se traga za agentom Vojnoobaveštajne agencije (VOA).

Predrag Koluvija uhapšen je u novembru prošle godine kada je policija kod njega pronašla falsifikovanu policijsku legitimaciju, a na njegovom imanju u Staroj Pazovi gotovo četiri tone marihuane.
Idi na stranu - |listaj dalje|