fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 9860 - 03.06.2006 : Rade - best (0)

Odgovor Arminu


Armine:

Prvo da ti zahvalim na ponudi da svedočiš, čime direktno, ugrožovaš bezbednost svoje porodice, jer sada Sarajevo ima i islamsku policiju, koja proganja čak i zaljubljene parove koji se drže za ruke. Nedavno je jedna njihov pripadnik zaklao rodjenu majku, zato što ona snjim nije htjela da klanja džumu.

Najbolnije u ovoj čitavoj istini i stradanju u proteklom ratu, je to da naša srpska vlast neće da priča o zločinima koje su uradili caco, pice, ackari, durak... Oni su nametnuli priču o Srebrenici (spisak nikada nije detaljni proveren), a Srbima se desilo stotine Srebrenica, pa se na kraju Srbima sudi zato što su ih klali mudžhedini, ili kandidate za mudžahedine.

Večernje novine su prve objavle priču o mudžahedinskoj zakletvi, po kojoj kandidat ima normu koliko treba da zakolje Hrišćana. Oni svjesno prikrivaju da je prvi pokolj trebao da bude u februaru 92. na Grahovištu. Ljudi su izmučeni, zvjerski ubijeni na svojim imanjima, a onda je Sakib Softić spisak s njihovim imenima odnio u Hag i prikazao ih kao žrtve opsade Sarajeva.

Tužno je to, i dok sam bio policajac, da naše rukovodstvo nije nimalo marilo da plasira istinu o stradanjima. Njih je interesovalo koliko je koji ministar ukrao golfova, kad je nestalo golfova, počele su granate da se prodaju, kad je granata nestalo, onda su počele da "rade" vanadijumske pločice za tokarske strojeve, i bušene trake za upravljenje CNC mašinama.

Evo 14 godina, nijedno javno glasilo iz RS nije objavilo reportažu ili feljton o stvarnim stradanjima u Bosni. Više su pojedinačno pisale muslimanske "Večernje", "Slobodna Bosna", "Dani" nego sva javna glasila RS zajedno.

Iako su pisala to su bili samo prepisi muslimanske štampe, mada naša DB, i MUP sa jedne, i preživeli svedoci druge strane, imaju dovoljno dokaza da godinama novine imaju šta pisati.

Pošto sam pročitao da se bojiš za bezbednost svoje porodice, predlažem, da se, u cilju zaštite svoje istih ali i mogućeg plasitanja svojih dokaza, obratiš Sredoji Noviću, koji zasigurno može da ti ponudi zaštitu ukućana, a i da te navede na prave adrese u vezi svedočenja. Njegovo ime i kontakt podatke ćeš lako naći na mreži.

Osim toga nije loše da se u vezi plasiranje istine o proteklom ratu, obratis i na adresu www. etleboro. com.

To je jedna nevladina organizacija, koja narodu objasnjava, i slikom i reci opisuje "novi svetski poredak" i kojoj takodje prete kao i tebi, jer joj je kao i tebi stalo do istine.

Komšijski pozdrav,
Rade
Idi na stranu - |listaj dalje|