fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

forum - 97861 - 11.11.2016 : NOMAD Srbija - best (3)

Hvala Vam za rad


Pisao sam i ranije, a evo da ponovim povodom nadogradnje sajta: samo reči hvale za rad ovog portala i uvođenje rubrike koja treba da podsjeća šta se uopšte dešavalo onih burnih devedesetih godina na ovim prostorima gde su Srbi vodili bitku za odbranu vekovnih ognjišta.

Prava je retkost da među nama Srbima postoje ljudi kao g-din Tomić koji su voljni da se bave ovakvim poslom. Predpostavljam da je obiman posao održavanje ovog portala i rad na istom iziskuje mnogo provedenog vremena da bi se ubacili svi podaci, a potrebne su i finansije da bi sajt uopšte radio.

Na internetu tražim i pratim rad sajtova ovakvog tipa, ali često isti prestaju sa radom ili je tematika o borbi srpskog naroda za slobodu u zanemarivom broju zastupljena tako da rad g-dina Tomića postaje istinski svetao primer kako treba da se mi Srbi borimo za istinu i da se otrgne od zaborava pogrom koji je srpski narod doživeo devedesetih.

Gospodine Tomiću još jednom veliko Vam hvala za ovaj rad i svaka Vam čast za Vašu realnost i poštenje koje pokazujete u pisanju na ovom portalu!
Idi na stranu - |listaj dalje|