fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 95289 - 26.02.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (1)

Pridružite mi se u diskreditaciji kvazipolitičara


Dobar je ovaj tekst gospodina Gradinskog iz Nišića pošto govori o našoj stvarnosti. Vidite da ja često iznosim citate iz zvaničnih dokumenata i upoređujem sa stvarnim stanjem. Mora se otvoreno reći da od kada je međunarodni protektor (visoki prestavnik) dobio bonska ovlaštenja da su srpski kvazišpolitičari izvršavali većinu njegovih naređenja a sve u strahu da ne budu smijenjeni. Zbog toga ja te ljude nikada ne zovem političari jer svakom pravom političaru je nacionalni interes važniji od ličnog pa i po cijenu da bude smijenjen. Ovi naši kvazipolitičari nikako da shvate da niko ne može smijeniti narod ako je on istrajan u provođenju nacionalne politike.

Ja veoma često kritikujem BORS pošto smatram da se potpuno pasivno odnosi prema štetnim političkim odlukama po srpski narod i smatram da ova organizacija ne mođe ostati izvan politike. Gospoda iz BORS-a se ljute što se osnivaju nove organizacije boraca a ne traže uzroke zbog čega se to dešava. Doduše gospodin Savčić je prije neki dan izjavio da Srbima treba više jedinstva (otkrio čovjek Ameriku) ali ne znam šta je mislio pošto je to uopštena formulacija.

Ima nekih dobrih signala iz ovog novoosnovanog udruženja veterana ali mene život naučio da ne vjerujem pričama nego djelima pa ostaje da se vidi da li će se nešto mijenjati.
Idi na stranu - |listaj dalje|