fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

svijet - 93774 - 06.10.2015 : Ratko Obrenović Detroit, USA - best (1)

Lista od 10 zemalja sa najljepšim ženama svijeta


Poznata je činjenica da se širom planete nalazi mnogo država sa prelijepim ženama. Ipak, u nekim krajevima dame se zaista ističu po jedinstvenim karakteristikama poput visine, boje kose ili tena. Ova lista je napravljena kako bi rangirala 10 zemalja s najlepšim ženama na svijetu.

Ova lista ne govori da žene širom svijeta nisu lijepe, već se fokusira na zemlje u kojima je broj lijepih žena iznad prosjeka. Sigurno će vas iznenaditi neke od država na ovoj listi.

Sa idealnom kombinacijom prelijepih tijela i maslinastom bojom kože, Italijanke se nalaze na zadnjem mjestu ove liste najseksipilnijih žena svijeta. Većina Italijanki je jako visoka, imaju tamnu kosu i zelene oči. Njihova izvajana tijela su razlog zašto je svijet preplavljen prelijepim italijanskim glumicama. One prate modu i veoma su svjesne svog izgleda.

Na devetom mjestu se nalaze prelijepe žene jako neustrašivih i hrabrih karaktera. Ukrajinke spadaju u kategoriju najljepših i najseksi žena na svijetu. Njihova tijela možda ne krasi plava ruska kosa, ali plave oči, seksi tijela i neprikosnovena ljepota zasigurno da.

Žene u Argentini takođe prate trendove, što se mnogo odražava na njihov izgled. Poznate su po tome što dosta brinu o izgledu svoje kože i kose. Da li biste vi odolili njihovoj ljepoti?

Veoma poznate po svojoj zaigranosti i energiji, Francuskinje spadaju u kategoriju jako živahnih žena. Njihov karakter se jako mnogo odražava na njihov odnos sa partnerima. Jako su romantične i sofisticirane, što znači da Francuskinja neće pasti samo na dječački šarm. One zahtijevaju inteligenciju, sofisticiranost i eleganciju od svojih partnera.

Vjerovali ili ne, na šestom mjestu naše liste se nalazi Srbija. Kao nevjerovatan rezultat savršene kombinacije slovenskih i mediteranskih gena, Srpkinje svojim nevjerovatnim tijelima ostavljaju muškarce bez teksta već na prvi pogled. Svijet za naše žene kaže da imaju skoro pa idealne proporcije tijela. Savršeno zaobljeni kukovi, duge noge, čvrste zadnjice i savršene grudi su razlozi zbog kojih su se mnogi stranci preselili u Srbiju.

One su poznate po visini, plavoj kosi i plavim očima. Muškarci ih smatraju jednim od najatraktivnijih žena na svetu. Takođe se smatraju za najvjernije bračne partnerke, a to je tako zbog monogamne prirode vaspitanja. Svi koji su vidjeli Šveđanke znaju da ne mogu odoljeti njihovom zavodničkom pogledu.

Egzotična privlačnost i elegancija koja prati Indijke čak i u poznim godinama života, samo je jedan od razloga zašto se ističu po svojoj ljepoti. Žene u Indiji su u stanju da navedu svakog muškarca da klekne pred njih. Njihova sjajna crna kosa, taman ten i veoma nježne ličnosti samo pridodaju njihovoj ljepoti. Posljednjih godina Indijke polako stupaju na evropsku scenu mode zbog svog istančanog stila.

Ponosna ljepotom svojih žena, Venecuela sa može pohvaliti sa mnogo titula mis svijeta i mis univerzuma. Venecuelanke izgledaju tako zavodljivo i toliko su lijepe da njihova država ima zakone koji štite njihovu ljepotu. To zvuči nevjerovatno, zar ne?

Veoma prepoznatljive po svojoj visini, nevjerovatnoj koži boje snijega i tijelima koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, Ruskinje se smatraju kraljicama ljepote Istočnog bloka. Procenat žena vitkog stasa je daleko iznad prosjeka.

Brazil je zemlja prirodnih ljepota i prelijepih žena sa izuzetno zgodnim tijelima. Brazilke spadaju i među najbolje sportistkinje na planeti. Većina žena ima taman ten i smeđe oči, ali ne dajte da vas iznanadi i pokoja plavuša.

Izvor: (N. N/Telegraf. rs)
Idi na stranu - |listaj dalje|