fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93767 - 06.10.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (3)

Srpski sukobi u RS-u


Pročitah ovaj najnoviji članak od gospodina koji piše pod pseudonimom Stari i slatko sam se nasmijao. Nije valjda gospodine da vi ne znate da je RTRS javni servis gospodina Dodika a BN televizija javni servis gospodina Bosića. Pa to zna svako živ.

Vidim da ste ogorčeni zbog ovih zaslužnih penzija koje Dofik hoće da dodijeli delegatima prvog saziva skupštine. Ne daje on to njima zato što nemaju nego zato što preko toga pokušava da osnaži ovaj novi SDS koji osnivaju Krajišnik i kompanija a sve sa krajnjim ciljem da pokuša pocijepati biračko tijelo SDS opcije.

Pričati o bogatstvu "velikih srpskih patriota" od 1992. godine pa naovamo je izlišno. samo vas može boliti glava i možete se bespotrebno nervirati. Ovi unutar-srpski sukobi o kojima Vi pričate su sasvim normalna stvar pošto se sve vrti oko novca. Ovi iz SDS već otprilike 10 godina nisu vlast u RS i nisu im dostupne finansije državnih preduzeća. Šta im onda preostaje nego da se ljute. Hoće i oni pare i naravno da će se boriti svim sredstvima da skinu ove koji vladaju.

Dragi moj gospodine Stari, ja sam u svemu ovome samo u jedno siguran a to je da ćemo iz godine u godinu živjeti sve lošije i lošije, bez obzira na to ko vlada posto smo vac duboko ušli u "demokratsku zapadnu mašineriju" koja ruši male države i male narode. A Milorad Dodik će u narednom periodu biti izložen stalnim napadima, kako od strane opozicije tako i od strane Zapada, zbog svog približavanja Rusiji. Ja lično mislim da je on na Balkanu trenutno neprijatelj broj jedan za Zapad i ako to preživi moće mu se skinuti kapa. I to je to! Jedino nam još preostaje da vidimo šta su nam spremile "srpske patriote" u Zajedničkim organima BiH pošto ambasade ne dovode na vlast besplatno, valja nešto obećati i to sprovesti u djelo.

Veliki pozdrav za druga Starog i nemoj mi šta zamjeriti, drago mi je što pišeš na ovoj stranici.
Idi na stranu - |listaj dalje|