fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 92933 - 01.05.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (0)

Vojna imovina


Svjedoci smo da se veoma često spominje vojna imovina, odnosno perspektivne vojne lokacije. Ovo pitanje je neko postavio kao jedan od uslova za odlazak OHAR. Elem, srpski kvazi-političari pod pritiskom njihovih zapadnih prijatelja pristadoše da formiraju vojsku BiH, iako ona po ustavu BiH ne postoji. Treba napomenuti i to da se sve ovo radi zbog ulaska BiH u NATO.

Ako naši političari, pod pritiskom svojih zapadnih prijatelja, pristanu da vojnu imovinu uknjiže na BiH, ponovo će prekršiti ustav BiH jer ona nema teritorije nego entitete, i uzgred budi rečeno, po Dejtonskom sporazumu davno je morala biti povučena demarkaciona linija između entiteta ali to više niko i ne spominje.

Interesantno je da niko iz BORS-a ne smije javno da se usprotivi srpskim kvazi-političarima i da ih upozori da je njihova obaveza da se bore za očuvanje ustavnog poretka, ali ne sa riječima nego djelima. Sve dok BORS bude pasivan ne može se izvući drugi zaključak nego da je u službi politike, pa izvolite demantujte me ako imate argumente.
Idi na stranu - |listaj dalje|