fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 91599 - 13.11.2014 : Neba Bak Srbija - best (5)

KiM R. Srbija: Donator u akciji Pomoć komandiru Buci


Pozdrav braćo,

Evo, nakon uspešnog odziva na akciju "Pomoć komandiru Buci" i posle početne donacije naše braće Pravog i Minera, ovoj uspešnoj akciji se priključio i "KiM R. Srbija" sa svojih 100 evra donacije. Od Željka, koji je sa njim u kontaktu, saznajem da ovaj naš najnoviji donator doista živi na Kosovu, okružen Albancima. U finansijskom pogledu je sasvim prosječan, tj. nije jedan od onih koji mogu da se razbacuju novcem. Međutim, kako neko već ranije reče, ne daje onaj ko ima novac već onaj koji ima dušu!

Upravo zbog toga želim da se zahvalim KiM na ovom humanom gestu, kako u Bucino ime, tako i u ime svih posjetilaca ovog foruma.

Još jednom prenosim reči i pozdrave od komandira Buce, koji se zahvaljuje svim svojim saborcima na pomoći u ovim, za njega, kritičnim trenucima. On će se, kada bude mogao, obrati na ovom našem bratskom forumu, a nadam se da će se uključiti i u ove naše ratne priče, mada je uvijek bio škrt na riječima, a pogotovu na ovu temu. Moram da vam kažem da Buco nije klonuo duhom i veoma je srećan što je uspeo da prebrodi ovaj težak period, i kaže mi da se uveliko sprema za "daljni život".

Nadam se da će se još neko sa ovog našeg foruma uključiti u ovu akciju, te zbog toga apelujem na sve ljude dobre volje da pomognu komandiru Buci. Hvala Vam braćo!
Idi na stranu - |listaj dalje|