fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

betanija - 91585 - 10.11.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (3)

RE: Betanija


Nevjerovatno, potpuno sam iznenađen tekstom o Betaniji!

Osim što se pisac teksta pohvalio kao je jedan od prvih boraca 72. padobranske brigade, ni jedan argument o napisanim neistinama u vezi Betanije nije naveden!

Pošto je pisac naveo da mu se jave oni koje to interesuje, mene jako interesuje istina, pa ga ovom prilikom molim, hajde molim te napiš nam svoju verziju dešavanja na Betaniji.

Žalosno je danas okriviti nekoga za izdaju, zbog sopstvenog neuspjeha!

Usput da kažem za one koji ne znaju, a prate ovaj sajt, u vrijeme kada je u "Hotelu Park" u Vogošći boravila Niška i Pančevačka specijalna brigada, u hotelu, osim specijalaca, bila je smještena fizioterapeutska ordinacija, njen upravnik Dr. Popović Dragan i medicinske sestre koje su pomagale u masažama i vježbanju, uglavnom ranjenim borcima. Dakle, u hotelu je bilo medicinsko osoblje, nekoliko žena recepcionera i specijalna jedinica iz Pančeva i Niša.

Ako se misli na izdaju da su ove jedinice bile u Vogošći u to vrijeme, to su znale i ptice na grani! Jedino šta je moglo da se izda je, pravac napada. Bio sam učesnik u napadu i pukovnik Stupar lično nas je postrojio u jutro pred polazak i saopštio pravac napad, koji se nije podudarao sa onim što smo, takođe, po njegovj naredbi tih dana neprekidno izviđali.

Moje pitanje je, na koga se tačno misli u ovom tekstu koji glasi: "Da smo izdani, to je tačno, i to od strane osoblja hotela u kome smo boravili"?
Idi na stranu - |listaj dalje|