fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 91571 - 08.11.2014 : Neba Bak Srbija - best (1)

Pomoć komandiru Buci


Draga braćo i posetioci ovog našeg foruma, da Vam se obratim još jednom u vezi pomoći komandiru Buci. Naime, komandir Buca je na kućnom lečenju, što nije smelo da se dogodi jer lekari nisu trebali da ga tako rano otpuste iz bolnice. Sada je prepušten na milost i nemilost, ali šta je tu je, to je njihova procedura.

Buca je pre dva dana odveden u bolnicu jer mu je pozlilo zbog nedostatka lekova koje mu papreno naplaćuju, a kao što sam već pisao on nema nikakvih novčanih sredstava ni primanja da bi sebi i porodici obezbedio za život a kamo li njemu potrebne lekove. Molio bih ljude dobre volje da ako je ikako moguće da se solidarišu i pomognu komandiru u njegovom nastojanju da što brže ozdravi. U drugom pogledu socijalno neće u celokupnom iznosu isplatiti cenu za protezu koja mu je neophodna za dalji život jer mu je noga, što je veoma strašno, oštećena iznad butine te stoga ima veoma mali deo noge, ako tako možemo reći pa mu je i za to potrebno.

Nadam se da će ljudi dobre volje naći za shodno da pomognu našem Buci, a nadam se da će se i on uskoro javiti na nas forum. Hvala narode i živi mi bili.
Idi na stranu - |listaj dalje|