fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 91535 - 01.11.2014 : Neba Bak Srbija - best (0)

Pomoć komandiru Buci


Komandir Buca je otpušten iz bolnice na kućno lečenje. Šta i kako oni rade, najbolje znaju mada bolesnog čoveka otpustiti posle 5 dana od odsecanja noge nije nimalo dobro. No šta je tu je, Buca i dalje ide uspravne glave i nije klonuo duhom, bori se kao i nekad u vreme rata sada, kako on kaže, čak i malo žešće.

Poslao sam gos. Željku mail sa podacima o Buci, ime, prezime, adresa i broj telefona pa ako je i neko zainteresovan da ga poseti, to b bilo više nego za pohvalu.

Pravi, rekao sam Željku da ti dostavi moj mail, pa onda možemo da se dopisujemo, ne mogu te tražiti na Fejsu jer su godine prošle a verovatno si se i promenio posle tolikih godina. Ja te znam iz viđenja, onako kroz maglu. Izvini, godine čine svoje, a ti si od mene stariji, ako se ne varam, nekih 5 godina, ali dobro tu smo, kamo sreće da se viđamo i čujemo u normalnim okolnostima a ne ovako u crnim situacijama kao što je pomoć za Bucu.

Nadam se da su sada stvari mnogo jasnije, pa tako ko je voljan može se obratiti Željku za informaciju o adresi za komandira Bucu gde i kako mu proslediti pomoć. Hvala Vam još jednom draga braćo.
Idi na stranu - |listaj dalje|