fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 90095 - 08.05.2014 : Stefanvirtus Beograd - best (0)

Dan pobede, pobednici i pobeđeni


Kao sto priliči svim učesnicama u ratu protiv najvećeg zločina protiv čovečanstva, tako i Srbi kao jedni od najvećih stradalnika tog sukoba pripremaju obelezavanje Dana pobede.

Eto moja malenkost želi ovom prilikom da se zahvali saveznicama (SAD, Velika Britanija i Francuska) što su nam se od silne zahvalnosti i ovaj put našli od pomoći da se zločinački samoiselimo kako bi naše komšije (hrvati, poturice, šiptari) kao osvedočeni "prijatelji" naših starih saveznika konačno mogli da jasno i glasno kažu da su u stvari Srbi ti koji su i u prošlom velikom ratu otežali uređenje Evrope i to prvenstveno tvrdoglavim odbijanjem da shvate i prihvate dogmu Vatikana, da vrate begovska imanja njihovim "istorijskim" posednicima kao i da prestanu da uzurpiraju ilirske hramove i nazivaju ih svojima.

Sitne razmirice sa Ugrima i Bugarima su samo dokaz da Srbi moraju da nauče i da pristanu da podele sudbinu svoje zapadne Lužičke istoimene brace tj. da postanu minorni i germanizirani ako je to ikako moguće pa će i jugoistok Evrope konačno dočekati mir novog hiljadugodišnjeg Rajha.

Lično bih eto pristao da svedočim kako smo i sarajevski aerodrom predali UN snagama kako bismo još lakše sproveli opsadu i produžili borbe, jer nas tome uži i Marko Miljanov, kako opsednutom neprijatelju treba dati "džebane" da se ne bi predavao , a i M. Miljanova bih Hagu preporučio da ga tuži zajedno sa Njegošem zbog zločinačkog udruživanja, samo jos da smislim kako su se to "Vlasi" tj. mi, dosetili da podmite Getea da veliča njihovu propagandu kao vrhunske domete poezije, ali ako je i tako, ipak je većina Nemaca znala oduvek da su Srbi remetilački faktor pa im jedan Gete neće pomračiti "slavu" i uloženi trud da se Srbi disciplinuju.

Ćto se braće Rusa tiče, reče mi jednom jedan čo'ek, kad bi bilo da mi imademo barem desetinu onog što je u Rusa, mi bi "ove", mislim da je hteo reći NATO, na Mars proćerali, eto samo da se zna samo kaki smo.

Srećan ti dan POBEDE stara Evropo ili kako te već i ini zovu stara kurvo.

Rado bih ovom prilikom nešto poručio i bivšim komšijama, ali prosto nisam siguran koja bi to vojna formacija u njihovo ime imala više "časti" da predvodi paradu u Moskvi: "crna legija" ili "handžar divizija".
Idi na stranu - |listaj dalje|