fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 88857 - 22.02.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (2)

Pomoć porodici Galinac


Hvala svim ljudima dobre volje koji se javljaju da pomognu porodici Galinac, na bilo koji način!

Djed Marko nije tražio finansijsku, nego ljudsku pomoć, koja bi mu pomogla da smjesti unuka Nikolu u bolji dom, za takvu vrstu bolesti koju Nikola ima. Pošto dom u Novom Sadu, osim smještaja, ima mogućnosti da se završi i neki zanat i tako Nikola može dobiti nadu da će jednog dana biti samostalan čovjek i živjeti od svog rada, bez ićije pomoći.

U Prijedoru, gdje je Nikola trenutno smješten, nema takvih mogućnosti pa su njegove šanse za samostalnost svedene na minimum. Djed Marko se zbog toga bori, dok je on još živ, da izvede Nikolu na put. Za sve ovo svakako će trebati i novčanih srestava koje ja nisam spominjao računajući da ćemo Milan iz Crne Gore, koji mi odavno nudi finansijsku pomoć za ovu porodicu, i ja, zajedničkim novčanim sretstvima pomoći Djedu Marku oko finansiranja ove akcije.

Svakako je lijepo čuti da Milan i ja nismo jedini koji žele pomoći ovoj unesrećenoj porodici. Tu je sa nama i Rega koji je pronašao ljude koji mogu Nikoli da se smjesti u taj dom u Novom Sadu. Sada je na Marku da obezbjedi Nikoli državljanstvo Srbije. Pošto je Nikola rođen u Novom Sadu postoje realne šanse da se to i ostvari.

Na nama je samo da pomognemo u finansiranju ove akcije, za koju vidim da ima dovoljno zainteresovanih za njen uspjeh!

Ovaj sajt je ovim primjerom, još jednom pokazao vrijednost svoga postojanja!

Hvala Vam!
Idi na stranu - |listaj dalje|