fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_danas - 88577 - 08.02.2014 : Sokolac Sokolac - best (9)

Ko stoji iza demonstracija?


A tu smo Emire Spahiću, gasite Dejton, entitete i mjenjajte Ustav. Neće moći. Niste vi toliko pametni da to smislite. Iza vas, muslimana, iliti Bošnjaka stoji uvijek neko. Nikad niste mislili svojom glavom. Uvijek je neko umjesto vas mislio i naređivao vam na vašu štetu. Cilj vam je Republika Srpska i Dodik. Nije vama cilj već vašim gazdama, a vi ste samo sredstvo za ostvarenje cilja. A znate li, ko je iza vas? Znamo mi da vi znate, ali mislite da mi ne znamo. Evo, da vam kažem. Njemačka i Turska.

Nije slučajno Angela Merkel, krajem prošle godine izjavila da će se Bosnom i Hercegovinom pozabaviti u 2014. godini. A nedavno je u posjeti Njemačkoj bio i Erdogan. Pa su se lijepo dogovorili, kako Srbima da stanu u kraj. Nismo ni mi od juče! Znamo kako ćemo sa vama i sa Nijemcima. Nije nam prvi put, ali mislim da je vama posljednji put. Nećete još dugo, proklinjaćete one vaše političare, a poslije ćete se nama hvatati za skute i ubjeđivati nas da ste Srbi, da su vas vaši zaveli i prevarili. Samo polako, zlo rađenje, gotovo suđenje. Sami ćete Bosnu rasturiti.

A ni Erdogan, kome je Njemačka obećala Balkan, sve do Urala, neće moći da se hvali kako je od Alije dobio Bosnu u amanet i da je Kosovo Turska. Biće mu i Turska tijesna, sve do Anadolije, u kojoj će osnovati novu fildžan Tursku. Zaboravlja da u Turskoj ima 9 miliona ljudi koji se izjašnjavaju kao Srbi. Pa Srbi ne kažu, da je Turska Srbija ili Srpska. Erdogan želi carstvo, a Srbe za raju. Ovaj put biće obrnuto. Srbi će povratiti svoju zemlju, a svim srpskim izdajnicima suditi za izdaju.
Idi na stranu - |listaj dalje|